Kategória: Vásárlás

Mindenkinek elérhető Salgó állvány

A Salgó állvány gyorsan összeszerelhető

Rend a lelke mindennek, tartja a mondás. Ha jobban belegondol, akkor ez bizony így is van, hiszen még gondolkodni is sokkal egyszerűbb akkor, ha mindennek megvan a helye, hát még megtalálni a különböző szükséges eszközöket. Ezért is van, hogy a Salgó állvány alaptartozéka szinte minden raktárnak, műhelynek és egyéb tároló helyiségnek.
A népszerűsége pedig nem is lehet kérdéses, hiszen egy tipikus egyszerű, de nagyszerű típusú megoldásról van szó, aminek ráadásul még az ára is kifejezetten jó.

Tovább
Nagy géllakk választék

Géllakk minden színben

Szerencsés emberek azok, akiket a Jóisten tehetséggel, kézügyességgel áldott meg, mert ők gyönyörű szakmákat választhatnak maguknak. Közéjük tartoznak a műkörmösök is, akiknek a munkája örömmel és elégedettséggel tölti el a klienseiket. Természetesen, a megfelelő alapanyagok, mint például a géllakk, egyértelműen elengedhetetlenek ehhez a szakmához.

Nemcsak ezt, hanem minden szükséges hozzávalót, kiegészítőt, eszközöket meg lehet vásárolni a monabeautyshop.hu webáruházból, így nem kell több hagyományos üzletet is bejárnia ahhoz, hogy a kellékeket beszerezze. Hatalmas a géllakk választék is, a szivárvány talán minden színében kapható ez a termék, méghozzá nagyon jó áron.

Érdekesség a Kaméleon színjátszó UV géllakk, intenzív színekben. Gyönyörű színváltó hatású, érdemes kipróbálni. Főleg a nyári időszakban szokták ezt választani a hölgyek az üdülések, nyaralások szezonjában. Ugyanakkor számtalan másfajta típus is fellelhető a gazdag választékban, műkörmös szakembernek tanácsos több géllakk típust is megvásárolnia, hogy a vendégei elé nagy kínálatból választhassák ki a nekik tetszőt.

Tovább
Kényelmes alakformáló bugyi

Hódító és vadító fekete combfix

Adódik olyan helyzet, amikor a hölgyek nem vesznek magukra szűkebb ruhákat, mert azokban szembetűnően látszik az a pár kiló többletsúly, ami a hasukra lerakódott. Viszont ez könnyen elrejthető az alakformáló bugyi használata által, és volt, nincs pocak!

Ebből a termékből is többféle található meg a piacon, van tanga, teli bugyi, boxer, valamint short. A voytacha.hu webáruház egy olyan hely, ahonnan színvonalas alakformáló bugyi fajták szerezhetőek be. Például a Plié slip bugyi csökkenti a derékbőséget, formálja a feneket és lelapítja a hasat. Magas légáteresztő képességű anyagból van legyártva, pamut, háromszög alakú betoldással ellátva.

Dupla szilikon pánt derékvonal van rajta, ami megakadályozza a lecsúszást és a legördülést. Az anyagösszetétele 80% poliamid, 15% elasztán és 5% pamut. Ez az alakformáló bugyi kényelmes viseletet biztosít, valamint tökéletes megjelenést. Ha Ön is beszerez egy-két ilyen darabot, többé nem kell aggódnia egy deka túlsúly miatt sem.

Tovább

A melegben a Tosot klíma árak nem relevánsak

Nem minden nyár forró, de az utóbbiak azok voltak. Amikor hirtelen beüt a kánikula, nem is a Tosot klíma árak a fontosak, hanem, hogy lehet-e kapni és van-e belőle elegendő mennyiség raktáron.

Általában nehezen viseljük el a kánikulát, és amikor néhány hétig +30 C fok feletti a hőmérséklet, átmelegszenek az aszfalt, a házak és éjszaka sincs lehűlés, akkor már nem a Tosot klíma árak jelentik az elsődleges kérdést. Ilyenkor csak aludni szeretnénk egy jót, szinte bármi áron.

Tovább
digitális páramérő

Kompakt kialakítású digitális páramérő

A páratartalom mérését nem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen sok bosszúságot tud okozni a túl sok nedvesség. Legyen szó irodáról, üzemről, hétvégi házról vagy pincéről, mindig fontos figyelemmel követni, hogy milyen érték jellemzi az adott helyiséget. Egy professzionális digitális páramérő segítségével azonnal kontroll alatt tartható a probléma.

A készülék pontos és precíz munkát végez, mivel reális adatokat nyújt az aktuális helyzetről.

Tovább

Pontosan mitől függ az igazgyöngy ára?

Az értékes ékszereknek egyre magasabb az árúk, amit sajnos nem mindenki engedhet meg magának. Pedig minden nőnek az álma beszerezni a legfontosabb darabokat, a gyémántot, az aranyat és az elengedhetetlen gyöngysort. A napjainkban piacra dobott igazgyöngy ára megfizethető, ezért nem kell aggódni, hogy egy kisebb vagyont kell kiadni érte. Mivel igen elterjedt a környezetvédelem, már nem lehet a tenger mélyén kutakodni a gyöngyök után, hiszen ezzel veszélyeztetik a tengeri élőlényeket és az ott lévő ökológiát. Ezért az ékszeripar gondolt egy merészet és elkezdte mesterségesen termeszteni. Pontosan emiatt vált az igazgyöngy ára elérhetővé, mert már nem vesz olyan hosszú időt igénybe annak a kialakulása vagy a megtalálása. Lényegében véve, kétféle típust különböztethetünk meg egymástól. Az egyik az édesvízi, míg a másik a sósvízi kagylóban termesztett. Ezek között csupán annyi a különbség, hogy az édesvízi már néhány hónap alatt elkészül, míg a másikra akár 1-3 évet is várni kell.

Tovább

Akinek BPW alkatrészek kellenek, az meg tudja azokat találni a TT Parts honlapján!

A közúti árufuvarozás “mellékhatása” az, hogy ekkor az egyes alkatrészek sokkal gyorsabban kopnak el, mint amikor azok egy normál személygépjárműben kapnak helyet. Ez persze sűrűbb cserét von maga után; nem lesz azonban mindegy, hogy milyen alkatrész kerül ilyenkor bevetésre! A BPW alkatrészek megbízhatóságukról híresek, így mellettük nem kell amiatt aggódni, hogy vajon az érintett haszongépjármű képes lesz-e ellátni a feladatát vagy sem. A BPW alkatrészek beszerezhetőek a TT Parts Hungary oldaláról, melyet emiatt mindenképpen érdemes lesz felkeresni! A TT Parts magas színvonalú műszaki megoldásokat és termékeket kínál, melyek a versenyképes árakkal kiegészülve verhetetlen páros jelentenek.

Tovább

Az Acer akku megbízható tartozék

Sokan úgy tartják, hogy az Acer az egyik legmegbízhatóbb laptop márka a középkategóriában, ezért nem kell tartani a cég által gyártott berendezésektől. Ez kétségtelenül igaz az Acer akku produktumra is, ami a vállalat tartozékaira jellemzően jól teljesít, nem megy tönkre hamar. Ez a cég a világ harmadik legnagyobb informatikai gyártója a HP és a Dell után. Magyarországon régebben nem volt annyira ismert és reklámozott, azonban ez most változóban van.

Tovább

Mennyibe kerül egy kakóvaj tömb?

Egyre több hölgy fedezi fel a természetes kozmetikumok előnyeit, ezért Önt is arra ösztönözzük, hogy tegyen velük egy próbát! A készítmények igazán hatásosak, azonban ennek ellenére alacsony áron vehetőek meg. A 100 grammos kakaóvaj tömb jelenleg körülbelül 1200 Forintba kerül, ami igen alacsonynak mondható, az ár és az érték arányát tekintve.

A termék legnagyobb előnye, hogy a segítségével könnyen regenerálható a bőr. A hidratálás sem ütközik akadályba, a kakaóvaj tömb alkalmazásának köszönhetően.

Tovább