Az Ecopet száraztápok és a folyékony táplálék fontossága a kutya életében

Az Ecopet száraztápok és a folyékony táplálék fontossága a kutya életében

Keveset beszélünk a legfontosabb folyékony táplálékról, a vízről, amely oldó s egyben táplálékszállító közeg, valamint a hőháztartást is befolyásolja. Fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy ha kedvencünk víz nélkül maradna, néhány napon belül elpusztulna. Az Ecopet konzerv eledelek is nagy mennyiségű vizet tartalmaznak, de az Ecopet szárazeledelek, kutyatápok etetése esetén mindig szükséges a friss víz pótlása. A kutya testsúlyának kb. 63%-a folyadék.

ecop2Az emberben ez megközelítőleg 60%. Egy 20 kg-os kutyának kilogrammonként átlagosan 45 cm3 folyadékra van szüksége naponta. Mivel a kutya ösztönszerűen annyi vizet iszik, amennyire szüksége van, sose hagyjuk üresen a tálját! Főleg, ha az étrendje főleg szárazeledelből áll. Különösen fontos ez akkor, ha elhízott kutyát fognak fogyókúrára – erre az Ecopet Natural Lamb vagy az Ecopet Natural Fish termékei javasoltak, megemelt fehérjetartalommal amely dehidratált húsból származik. Az Ecopet eledelek, tápok megfelelőek abban az esetben is, ha különleges munkafeladatokra készítik fel a kutyát és erősítő táplálékot adnak neki.

Világítótestet keres? Vásároljon online!

Világítótestet keres? Vásároljon online!

A fényre az embereknek nagy szükségük van, hiszen enélkül nem látnak a sötétben. Ma már kifejezetten sokféle világítótest sorakozik az üzletek polcain, amelyek vásárlását egyszerűen meg lehet oldani. Biztosan sokan vannak, akik nem szeretnek otthonról elmenni csak azért, hogy vásároljanak, és ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, akkor látogasson el a www.villanykapcsolo.com címre, ahol többfajta égő közül válogathat.

A világítótest sokféle típusban kapható

A világítótest sokféle típusban kapható