A munkáskabát praktikus kialakítása

A munka nem állhat le a kedvezőtlen időjárási körülmények között sem. Egy minőségi munkáskabát teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek.

Szinte minden modell el van látva fényvisszaverő csíkokkal, ami különösen fontos a biztonságot illetően. Az anyag kiválasztásakor fontos tényező volt a légáteresztő képesség. Ennek köszönhető, hogy a munkáskabát meleg, mégis elvezeti a nedvességet. Továbbá azt is meg kellett oldaniuk a tervezőknek, hogy a mozgásban ne gátolja a viselőjét.

A munkáskabáton számos zseb található, amiben különféle eszközöket és szerszámokat tárolhatunk. A cipzárak és a tépőzárok minőségére is odafigyeltek, ezért ezek nem használódnak el egyik hétről a másikra.

Bizonyos modellek levehető azonosító tartóval is el vannak látva. Fontos volt szem előtt tartani a praktikus megoldásokat, mert ezek az apróságok jelentősen megkönnyítik a munkavégzést. A munkáskabát mérettartó anyaga garantálja, hogy nem fog összemenni a sokadik mosást követően sem. A könyöknél és a vállaknál megerősített anyaggal van ellátva, ezáltal nem kopik, nem szakad.