A popsi krém rejtett veszélyei

A gyermekeinket bármi áron megvédenénk mindenféle bajtól. Ennek ellenére, sok esetben a tájékozatlanság miatt, olyan termékeket vásárolunk számukra, amelyek kockázatot jelentenek rájuk nézve. Például természetesnek vesszük és valahol annak is kellene lennie, de sajnos nem az, hogy egy popsi krém kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, ami nem káros a kicsik bőrére, egészségére nézve.

A helyzet viszont, hogy sok popsi krém vegyi összetevők hozzáadásával készül, amelyek irritációt is okozhatnak, ami már önmagában rendkívül kellemetlen, de ha ezek az anyagok esetlegesen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, akkor még komolyabb egészségügyi problémákat is szülhetnek.

Egyetlen szülő sem szeretné, ha ez bekövetkezne, de sokan fel sem tételezik, hogy a popsi krém nem úgy készül, hogy minimális veszélyt se hordozzon magával a használata. Ezért kell minél többször felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mindig nézzenek utána azoknak a termékeknek, amiket a gyerkőcöknek szánnak, mert sok esetben többet árthatnak ezekkel, mint amennyit segítenének.

Hiszen a popsi krém épp a babák bőrének ápolására, a pelus miatt igénybevett területek kezelésére kellene szolgáljon, de ha nem megfelelő az összetétele, akkor csak rontani fog a helyzeten és még egyéb következményei is lehetnek. A szintetikus parfümök, erős konzerváló anyagok igen sok problémát okozhatnak.

Mindenkinek ajánljuk, hogy a természetes alternatívákat részesítsék előnyben, amelyek semmilyen a bio minősítésben nem megengedett szintetikus anyagot nem tartalmaznak és még ezek között is szelektáljanak! Az nem elég, hogy a popsi krém címkéjén azt írja természetes, natúr vagy bio.

Ha a márka nem rendelkezik erről független tanusító szervezetektől (ilyen például a BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01, a BDIH stb.) származó tanúsítványokkal, akkor nem lehetünk biztosak a termékek tisztaságában és hatékonyságában. A gyermekeink egészsége kapcsán pedig ennyi kockázatot sem szabad vállalni.

Csak megbízható forrásból érdemes vásárolni és az új, még nem ismert brandeknek mindig alaposan utána kell olvasni. Ha pedig éppen nincs időnk erre, akkor válasszunk a BIOLA kínálatából, ahol csak olyan popsi krém kapható, aminek a kiváló dermatológiailag (bőrgyógyászatilag) tesztelt minőségéről maguk az oldal tulajdonosai bizonyosodtak meg!