A Redmi Note 7 tok megannyi változata

Olyan nincs, hogy valaki ne találná meg a tökéletes telefontokot, hiszen a felhozatal hatalmas. A Redmi Note 7 tok kemény PVC hátlappal rendelkező típusa sokak nagy kedvence. Az ilyen modellek egyik előnye, hogy igazán egyszerűen felhelyezhetők és eltávolíthatók. A tartós anyaggal rendelkező tok remekül védi a telefont a karcolástól, portól és mindenféle sérüléstől, beleértve a nagyobb ütéseket. A Redmi Note 7 tok a vékony kialakításával nagyon jól illeszkedik a készülékre, és egyszerű hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz. A tok számtalan színben megvehető, így biztos, hogy mindenki megtalálja a leginkább tetszőt.

Egyre népszerűbb a hybrid defender, ütésálló Redmi Note 7 tok. A kellék ötvözi a rugalmas telefontokok kiváló ütéselnyelő tulajdonságait a kemény tokok ellenálló-képességével. Egy olyan kiegészítőről van hát szó, amelyik igazán strapabíró és roppant rugalmas. A sajátos kialakításának köszönhetően, ez sokkal erősebb, mint a hagyományos tokok. Mivel a sarkai külön meg vannak erősítve, ezért mindenféle ütésnek ellenáll. Biztosan nem okoz csalódást a Redmi Note 7 tok azoknak, akik aktívabb életet élnek, esetleg olyan helyen dolgoznak, ahol a mobiltelefon naponta ki van téve az ütés veszélyének.

Népszerű a sokoldalú Galaxy A72 tok

Vannak olyan mobiltokok is, amik egyszerre több funkciót is ellátnak. A Galaxy A72 tok többfunkciós kivitele egyszerre egy pénztárca és telefontok. Elfér benne sok fontos irat, pénz, bankkártya és sok minden más. Igazából egy 2 az 1-ben modellről van szó, aminek épp ezért számos előnye van. A praktikus Galaxy A72 tok a 4 sarkán erős mágnessel csatlakozik a pénztárca részhez.

Sokan azt hiszik, hogy ez pont olyan, mint a megszokott mappa tok, azonban az igazság az, hogy ez akár 12 kártyatartó rekesszel is rendelkezhet. Sőt, a Galaxy A72 tokon cipzáros aprópénztartó zseb is lehet. Felkapott még az átlátszó ablakos tok, aminek a kinyitása nélkül is fogadhatja a hívásait az ember, az érintésérzékeny fedőlapon keresztül. Mindegyik telefontok megvehető a Blue Digital weboldalán, ahol nem csupán reális árak, de magas minőség is fogadja a klienseket.