A téli időszakban fontos a Supradyn drazse

Nem logikátlan azon állítás, hogy a termőföldek mennyiségi termelési versenye a minőség rovására történik. A nemzetközileg is elfogadott napi ajánlott mennyiségek alapján állították össze a Supradyn drazse vitamin és ásványi anyag koktélját. A 8 féle ásvány és 12 legfontosabb vitaminból készült összeállítás bevitele különösen a téli és tavaszi időszakban fontos.

Ilyenkor kevesebb a napfény, több a zárt térben eltöltött idő mennyisége és kevesebb a friss levegőn való tartózkodás. Arról nem is beszélve, hogy lecsökken a testmozgás és növekszik az elfogyasztott ételek mennyisége. Ezek mind alaptényezői a a kora tavasszal megjelenő különféle influenzáknak és egyéb egészségügyi problémáknak.

Noha a Supradyn drazse nem pótolja az előbb felsoroltak egyikét sem, de mégis a megnövelt vitaminok és ásványi anyagok bevitelével valamelyest ellenállóbbá lehet tenni a szervezetet. Talán ennek eldöntésében a legjobb, ha az ember kipróbálja. Ha beszed egy dobozzal, érzékelnie kell valamilyen hatást. Ha ez a hatás jó, akkor lehet folytatni a Supradyn drazse használatát.