Az infraszauna megszabadítja a felesleges kilóktól

A berendezés használatakor intenzív méregtelenítés jön létre. Az infraszauna lényege, hogy közvetlenül a testet melegíti, nem pedig a levegőt, így sokkal rövidebb idő alatt hatolnak a sugarak a bőr alá, vagyis gyorsabb és hatékonyabb lesz az izzadás, mint a hagyományos típusnál.

infraszauna
Infraszauna kabin

A sugarak egészen mélyen jutnak be, így kitágítják a hajszálereket, ezáltal felszabadítják a sejtekben megrögzült káros anyagokat, mint például a toxinok, a higany és a nehézfémek. Ezek a pórusokon keresztül távoznak a verejtékkel együtt.

Az infraszauna fogyasztó hatása kiváló, mivel az izzadás révén akár 500-800 kalóriát is el lehet égetni. Ennek az eléréséhez körülbelül 30 perces használat szükséges. A rendszeres igénybevétele felgyorsítja az anyagcserét is.

Jótékony hatást gyakorol a bőrre, ezt már 1-2 alkalom után észre fogja venni. Feszesebbé, valamint rugalmasabbá teszi azt. Az infraszauna tisztítja a pórusokat, mellette lassítja az öregedési folyamatokat. Léteznek kisebb típusok is, amelyeket könnyedén telepíthet a lakásában.