Az öntapadós címke igényelhető házhozszállítással

Az árucikkek gyártásánál, a gyárak a kész árut általában kartondobozokban tárolják, illetve adják tovább. Ezeken a dobozokon minden esetben öntapadós címke található.

Ezen tüntetik fel például a termék kódját, gyártási helyét, a darabszámot, stb. A webáruházak széles termékpalettáin rengetegféle méretben, színben és formában vannak jelen. Rendelés esetén 24-48 órán belül házhozszállításra kerül a választott termékcsalád.

A vállalkozások vállalják az egyedi méret gyártását is igény szerint. Az öntapadós címke ragasztóanyagát tekintve szintén többféle lehet, tehát ezt a felhasználási felület alapján érdemes kiválasztani. Létezik visszaszedhető típus, ezzel nagyon könnyű bánni, mivel egyszerűen csak visszahúzza, ha egy kicsit ferdén sikerült a ragasztás és újra ráhelyezi.

A vízálló variációk egyáltalán nem kopnak, ezért a magas népszerűségük nem nevezhető véletlennek. Az öntapadós címke ezen változata több pénzbe kerül, azonban az időtállósága megkérdőjelezhetetlen. Döntse el, hogy melyik típusra van szüksége és ennek megfelelően rendeljen!