Boribon játék az egészen kis gyerekeknek

Egy óvodás gyermek esetében nemcsak az óvónőkre kell rábízni a tanítást. Egy gyermeknek az is fontos, hogy otthon is foglalkozzanak vele. Ehhez manapság már lehet kapni nagyon szuper fejlesztő társasjátékokat. A játék gyerekeknek, mint amilyen a Boribon is, tökéletesen megfelel ahhoz, hogy az új élmények megszerzése mellett még tanuljanak is egy kicsit.

Játék gyerekeknek
Játék gyerekeknek

A szórakoztató, fejlesztő játék Boribonról és Annipanniról szól. Ők ketten végre rábukkantak a szamócákra. A nyári réten lévő rengeteg szamócához nem könnyű eljutnia a kicsiknek.

Ezért szeretnék a gyermekek segítségét kérni, hogy minél előbb megízlelhessék a rengeteg epret. A játék során a játékosoknak a kártyákból ki kell rakni egy ösvényt, melyen Boribon és Annipanni biztonságosan eljuthat a nyári kis rétre. Egy kisgyermeknek ez nehéz lehet, de a játék során majd rájön, hogy nem is annyira bonyolult. A Boribon játék gyerekeknek gyors, mulatságos és igen rövid ideig tart, ezért a koncentrációs képességükkel sem lesz probléma, hiszen a kicsik nem képesek túl sokáig figyelni.