Csapatmunkát igényel a Bank Attack társasjáték

Bár gyermekeinket a szépre és a jóra tanítjuk, mégis létezik egy társasjáték, aminek során kipróbálhatják, hogy milyen precizitás és leleményesség kell egy sikeresen elvégzett bankrabláshoz. Az évszázad rablása 5 perc alatt véghezvihető a Bank Attack társasjáték alkalmazásával, ami egy arannyal teli széfhez vezeti a kis csapatot.

Ehhez csak figyelmesen kell követni a főnök utasításait és amennyiben senki sem követ el hibát, akkor a csapattagok megszerezhetik a széf tartalmát, valamint az 50 millió dollárt. Viszont abban a pillanatban, ha megszólal a sziréna, lebuktak! Kooperatív jellegű a Bank Attack társasjáték, amihez csapatszellem is szükséges.

Meglehet, hogy az első, gyengébb szinteken sikerül a játékosoknak kinyitni a széfet, de vajon az egyre nehezedő fokozatokon is? Ki kell próbálni! A csapattagok szerepet is választhatnak maguknak, mint például robbantási szakember, hekker, őrszem vagy pénztáros. Egy csapat, egy küldetés és egy hang, amit mindenképpen követni kell, ez a Bank Attack társasjáték!