Érdemes kihasználni az ingyenes pályázatfigyelés előnyeit

Forráscentrum
Forráscentrum

Magyarországon egyre több fiatal vállalkozó tevékenykedik, akik tisztában vannak azzal, hogy hozzájuthatnak különböző pénzforrásokhoz, sokan közülük a pályázatot részesítik előnyben. Az EU támogatások egyik nagy hátránya azonban, hogy nem mindig akkor van kiírás, amikor a vállalkozónak szüksége volna rá, ha pedig van, általában ahhoz kell hangolnia a projektjét, így jobb, ha szakértőkhöz fordul.

Csupán regisztrálnod kell a Forráscentrum weboldalán. A cégnél dolgozó szakemberektől díjmentesen kaphatsz tanácsadást és a pályázatfigyelési szolgáltatásuk is ingyenes. Ha feliratkozol a pályázatfigyelési szolgáltatásukra, akkor garantált, hogy nem maradsz le egyetlen lehetőségről sem. A szakértők minden hónapban hírlevelet küldenek, ami a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szól. Amennyiben időközben megjelenik egy új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció, akkor azonnal szólnak. A megfelelő lehetőséget elcsípheted a Forrás Centrum Kft. egyik pályázatírójának alkalmazásával.

Természetesen ezt a szolgáltatást már nem ingyen végzik a szakemberek, hanem sikerdíjas konstrukcióban. Első hallásra talán azt hihetné az ember, hogy a pályázatíró munkája rendkívül egyszerű, mert csak bizonyos követelmények szerint kell megszövegeznie a pályázatokat, más dolga nincs is ezekkel. Ez azonban hatalmas tévedés volna, hiszen a pályázatíró feladatköre nagyon komoly, komplex előképzettséget és tapasztalatot kíván.

Bár nemcsak azok alkalmasok pályázatok írására, akik szakirányú végzettséggel rendelkeznek, de az kétségtelen, hogy jobb helyzetből indulnak, mert nem önerejükből kell összegyűjteniük a szükséges ismereteket. Vállalkozóként kimondottan jól teszed, ha szakértőhöz fordulsz a pályázatírás érdekében, hiszen így jelentős előnnyel indulhatsz a konkurenciával szemben. Nem mindegy, hogy milyen minőségű, mennyire pontos dokumentációt nyújtasz be az illetékes bizottság elé. A Forrás Centrum Kft. lehetőséget kínál számodra, hogy profi módon összeállított írott anyaggal tudj pályázni.