Ilyen kell legyen a jó iroda asztal

Egy jól működő, szépen berendezett irodának számos alkotóeleme van. Amelyik sehonnan sem hiányozhat, az iroda asztal, ami ugye bizonyos feltételeknek meg kell feleljen annak érdekében, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a tulajdonosát. Ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes darabot az ember, számos kérdésre szükséges választ adni.

A kérdések vonatkoznak a formára, méretre, dizájnra, minőségre, árra és sok minden másra. Milyen formájú legyen a kiszemelt iroda asztal, a lábszerkezet miféle legyen? Melyik lehet az a termék, amelyik egy adott térben úgy helyezkedik el, hogy nem kelti a zsúfoltság érzését?

Legtöbbször ezek azok a kérdések, amikre mindenki választ akar kapni. A legfontosabb adat, hogy hány embernek kell helyet biztosítani a feladatok elvégzésére, és milyen típusú munkát fognak végezni az ott dolgozók. Az egy dolog, hogy az iroda asztal adminisztratív munkára kell, de azon belül is vannak eltérések.

Nem ugyanolyan az összes létező irodai munka. Nem szabad ebbe a hibába esni, hiszen ekkor sajnos megeshet, hogy valaki olyan asztalt kap, ami nem segíti a hatékonyságban, kényelmetlen és még sok helyet is foglal. A jó iroda asztal megtalálásában segíthet a Báthori cég.

Sokan azért választják ezt a vállalkozást, mert itt elérhetőek az akciós íróasztalok. Ezek nem csupán olcsóbbak, mint a társaik, de magas minőségűek, szépek és időtállóak is. A vásárlóknak pedig pontosan ilyenre van szükségük. Visszatérve a munkavégzésre, tudni kell, hogy ugye az adminisztratív munka jellege meghatározza a helyigényt.

Itt jó példa, hogy egy szoftverfejlesztőnek legtöbb esetben elég egy kisebb asztalfelület, amin elfér egy monitor és egy laptop. Egy könyvelőnek vagy marketing szakembernek ennél sokkal többre van szüksége, ezért az akciós íróasztalok közül a nagyobb felületűt kell megvenni.

De az asztalok beszerzése során nem szabad elfelejteni a forma fontosságát sem. A fenti példára visszatérve ésszerűnek tűnik, hogy az IT-s egy kisebb, egyenes íróasztalt kap, míg a marketinges és könyvelő egy nagyobb, L-alakú asztalt. Az akciós íróasztalok beszerzésekor a helyszín és elhelyezkedés is a fontos adatok között kell legyen.