A jó gyerekülés együtt nő a gyermekkel

Utazás közben fontos, hogy a gyermek a lehető legkényelmesebben érezze magát. Ezen kívül nem szabad megfeledkezni a biztonságáról sem. Egy jó ülés a kicsiknek nem kerül sokba és szinte együtt nő a csemetével együtt. A Römer gyerekülés sokoldalúan kihasználható modell, rendkívül kényelmes és optimális védelmet nyújt a legkisebbeknek.

Gyerekules

Gyerekules

Az autó hárompontos biztonsági övével együtt használható. Háttámlája V alakú, így biztos támaszt nyújt a csöppségnek. Fejtámlája igény szerint állítható.

A gyerekülés beszerelése könnyedén megoldható, még akkor is, ha a gyermek benne ül. Övcsatornájához problémamentesen hozzá lehet férni. A gurtnikkal működő ISOFIX rendszerrel rendelkező gyerekülés szabályozása nem okozhat gondot egyetlen szülőnek sem. Az oldalszárnyai puhák, így oldalütközésnél védik a gyermek fejét. A párnázott huzatot könnyedén ki lehet mosni. A Römer gyerekülés egészen 12 éves korig használható. Az interneten széles választékban található meg, így minden gyermeknek megtalálható a megfelelő színt és forma.