Kinek ajánlott a bőrönd szett?

A rendszeresen utazók körében előfordulhat, hogy különböző méretű utazótáskákra lesz szükségük. A bőrönd szett éppen azoknak lett kitalálva, akik ebben a cipőben járnak és nem szeretnének boltról-boltra szaladgálni a megfelelő méretet keresve. Igen, ma már különböző utazásokat ejthetünk meg és nem mindig kell hozzá elhagyni az országot.

Lehet, hogy csak a szomszéd faluba ugrunk le egyetlen estére vagy a fővárosba megyünk valamilyen munkát intézni. Nem mindig kell a kisbőrönd, de néha még a nagy sem lesz elég tágas, tehát az a legjobb, ha több méretet is tartunk otthon.

A szettek úgy vannak megtervezve, hogy 3 esetleg 4 táskát tartalmaznak, amelyek az S mérettől az L-ig nőhetnek. Természetesen a dizájn ezekben az esetekben megegyezik, ami akkor is jól jön, amikor több bőröndöt viszünk magunkkal a reptérre és már messziről láthatjuk a sajátjainkat. A bőrönd szett klasszikus megoldás azoknak, akik sokat utaznak, de megunták a folytonos keresést és inkább mindegyik méretből beszereznének egyet.