Miért szuperélelmiszer a méhpempő?

Sokszor előfordul, hogy vonakodunk egy új termék vagy készítmény kipróbálásától, mert nem ismerjük azt kellőképpen. Mire használhatjuk a méhpempőt? Meglehet, hogy megfázásra, torokfájásra előszeretettel alkalmazzuk a méhpempőt, de belegondoltunk már abba, hogy miben rejlik annak gyógyhatása?

méhpempő_Feltettük már magunknak a kérdést, hogy valóban csak gyulladások csökkentésére használható? A következőkben ezeket a kérdéseket fogjuk körbejárni. A méhek viselkedése, táplálkozása választ adhat a kérdésre.

Mire használjuk a méhpempőt? A méhpempő egyedül a méhkirálynő tápláléka, a dolgozók és a herék lárvái csak három napig fogyasztják. Ezen három nap alatt, testtömegük 1000 szeresére gyarapszik.

Táplálkozásából adódóan, a méhkirálynő jóval nagyobb mint a többi méh és elérheti az öt évet is, míg a dolgozók és a herék csupán 4 hónapig élnek. Tehát a méhpempő javítja az étvágyat, helyreállítja a szervezet egyensúlyát és a vérkeringést. Mire használhatjuk a méhpempőt? Ezeken kívül a meddőség kezelésére is alkalmas.