Mitől függ a gyepszőnyeg ár?

Igen fárasztó egy kerttulajdonosnak, ha mindennap a kimerítő munka után még a növényeket is kézzel kell megöntözze, mert ez erő- és időigényes feladat. Hogyan lehet ezen segíteni? Egy öntöző automata megszabadítja a gazdáját ettől a fárasztó feladattól, ugyanis emberi beavatkozás nélkül, előre beprogramozott módon locsolja végig az egész kertet.

Ugyanakkor teljesen láthatatlanul épül a környezetébe, tehát nem lehet látni az öntöző automata berendezést, amikor a szép kertben gyönyörködünk. Munkájának varázslatos eredményét viszont annál inkább! A növények egész nyáron, késő őszig ontják a gyönyörű virágaikat, ha rendszeresen megkapják az élethez szükséges vízmennyiséget.

Természetesen ehhez úgy kell kialakítani az öntöző automata rendszert, hogy az adott kert adottságaihoz igazodjon. Ha ez megvan, akkor maximális hatékonysággal biztosítja a létfontosságú folyadékmennyiséget a növényeknek.

Öntöző automata rendszer telepítését bízza az automataontozorendszeres.hu weboldalon megismerhető szakemberre, aki hihetetlen profizmussal végzi ezt a precíz és szaktudást igénylő feladatot! Viszont nem elég az, ha csak a kert pompázik, mert az udvarra is gondolni kell! Ideális egy szép gyepszőnyeg, hogy az egész udvar zöld lehessen, üde, friss illatot árasszon.

Tudni kell, hogy a gyepszőnyeg ár nemcsak az udvar méretétől függ, hanem attól is, hogy milyen fajtát akar telepíteni. A két leggyakoribb gyepszőnyeg közül, az egyik a sport, ami jól bírja a taposást, Lolium perenne alapú nemesített, válogatott fűmagkeverékből van előállítva. Ez optimális választás, ha már van egy automata öntözőrendszer, ami megoldja a locsolását.

A másik típus pedig a szárazságtűrő mediterrán gyep, amit Festuca arondinacea alapú fűmagkeverékből állítanak elő. Tehát a gyepszőnyeg ár sok szempont alapján alakulhat, de erről megtudhat minden további információt, ha ellátogat a fent említett weboldalra. Mindenesetre, aki úgy dönt, hogy megfizeti a gyepszőnyeg árat, valamint erre a profira bízza a feladat elvégzését, az biztosan nem fogja megbánni!