Multi klíma rendszerek remek áron

Sokan vásárolnának a lakásukba, vállalkozásukba egynél több légkondicionálót, hogy minél több helyiségben tudják biztosítani a kellemes hőmérsékletet. A multi klíma az ilyen esetekben tökéletes megoldás több szempontból is. A legnagyobb előnye az ilyen típusú klímának, hogy csak 1 darab kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez.

A beltéri egységek ebben az esetben külön szabályozhatóak és különböző típusúak is lehetnek. Ezáltal mindenki maga határozhatja meg, hogy az egyes helyiségekben milyen legyen a hőmérséklet és a klíma berendezés formavilága. A multi klíma további előnyei nemcsak a technikai lehetőségekben rejlenek.

Szintén az ilyen fajta berendezés mellett szól a csendes üzemmód, a korszerű, költséghatékony inverteres technológia és a különböző légszűrők beszerelhetősége. A multi klíma esetében fontos tudni, hogy külön kell megvásárolni a kültéri és a beltéri egység(ek)et, persze egyik sem használható a másik nélkül. A klimaman.hu webáruházban Gree és Polar multi klíma típusok is megvásárolhatóak.