Néhány szóban a Honor 10 áráról

Manapság a márkák harca egyre jobban kiegyenlített, már ami a mobilkészülékeket illeti. Talán néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tartottuk, hogy az amerikai iPhone brand méltó ellenfélre találhat egy kínai gyártó termékének a személyében, ám a Huawei bebizonyította, képes felvenni a versenyt.

A termékcsalád egyik legkeresettebb modellje, a Honor 10 ár viszonylatában is nagyon vonzó. A telefon teljesítménye és tulajdonságai remekül kiemelik a társai közül.

A 6.2 colos képernyőjű Honor 10 Lite csúcsteljesítményű processzorral, 3GB memóriával rendelkezik és az olyan modern funkciók is elérhetőek általa, mint az ujjlenyomat olvasó és arcfelismerő. Ennek a két utóbbi tulajdonságnak köszönhetően, a telefon nagyfokú védettséget élvez a rablásokkal szemben.

A Honor 10 ára jutányos, így nem veri a földhöz az embert, amennyiben úgy döntünk, szeretnénk egy vonzó megjelenésű, okos és esztétikus telefont a birtokunkban tudni. Ha kedvet kapott a vásárlásra, keresse bizalommal a Prémium-mobil webáruház profi csapatát!