Nem mindig könnyű megfelelni a pályázatok feltételeinek

Egyszerű pénzszerzési lehetőségnek tűnhet, de ha mélyebbre ásunk, akkor egyértelművé válik, hogy elég összetett kérdésről van szó, ami hatékony megoldást kíván. A Forráscentrum szerint a pályázati rendszer komplex ismerete elengedhetetlen követelménye egy sikeres EU társfinanszírozott projekt lebonyolításának.

Mert nem születik mindenki gazdasági és pénzügyi szakértőnek. Első látásra ideálisnak tűnhet egy adott pályázat, viszont felmerülhetnek olyan követelmények, amelyek hosszútávon előnytelenek a vállalkozás szempontjából. Természetesen nem szabad feladni, hiszen előbb-utóbb biztosan kiírásra kerül egy olyan lehetőség, amiért érdemes igénybe venni egy pályázatíró szakértelmét. De miként bukkanhatunk rá erre a tökéletes lehetőségre? A forrascentrum.hu szolgáltatása által mindenkinek lehetősége nyílik rátalálni a legtöbb előnyt jelentő változatra. A pályázatfigyelés sokkal bonyolultabb folyamat, mint ahogy az elsőre tűnhet. Egy cégvezető is keresgélhet órákon át a különféle oldalak között, viszont ez csak ritkán vezet eredményhez.

Nem túlzás azt mondani, hogy ez olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban. A pályázatfigyelő szakemberek viszont egy kidolgozott stratégiával dolgoznak, ezáltal fellelhető az ideális hitelkonstrukció. Ügyfélként nincs más dolgunk, mint várni és a türelmünket siker fogja koronázni. Hogyha rálátást szeretnénk nyerni az éppen aktuális pályázati kiírásokra, akkor feliratkozhatunk az ingyenes hírlevélre, amit ezután e-mail-ben fogunk havonta megkapni.

Miként az otthonunk felépítését is megbízható szakemberekre bízzuk, így a vállalatunk jövője szempontjából szintén létfontosságú szakszerű segítséget igénybe venni. A pályázatfigyelés ráadásul egy teljesen ingyenes szolgáltatás. Minden hónapban megkapunk az elvárásaink szerint releváns listát. Hogyha felcsillan a pályázati listán egy olyan kiírás, ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseinknek, akkor érdemes minél előbb konzultálni a Forráscentrum egyik munkatársával. Igényelhetünk telefonos értesítést is a kínálkozó pályázatokkal kapcsolatban.