Okos termosztát BDR relémodullal

Mindig szeretjük, ha az elektronikai egységek használata nem igényel kisebb mérnöki teljesítményt a részünkről. Az okos termosztát nagyméretű kijelzővel van ellátva, így cseppet sem okoz gondot a használata, hiszen könnyű azt arra a hőmérsékletre beprogramozni, amit a lakásban szeretnénk elérni.

A szóban forgó termosztát egyébként nagy népszerűségnek örvend a felhasználók között, ami a műszaki jellemzőinek az ismeretében egyáltalán nem meglepő.

A készülék vezeték nélkül kapcsolódik a kazánhoz, az ahhoz illő mobilos applikációval pedig távolról is ki-, illetve bekapcsolható. Miért jó ez nekünk? Nos, a válasz roppant egyszerű!

Képzeljen el egy olyan világot, ahol nem kell odahaza dideregnie a hosszú felfűtési idő miatt, hanem a bejárati ajtón belépve, azonnal élvezheti a kellemes, testet és lelket egyaránt felöltő meleget! Az okos termosztát segítségével mindez nemcsak álom, hanem maga a kézzel fogható valóság! A berendezést és az ahhoz szükséges BDR relémodult a Honeywelltől a fenti linken keresztül rendelheti meg.