Raktározáshoz megfelelő Salgó polc rendelése

Egyre népszerűbbek ennek a cégnek a termékei, hiszen igen magas színvonalon készülnek a fémből készített, nagyteherbírású polcrendszerek. Egyik legnagyobb előnyük, hogy egyedi méretre lehet őket alakítani.

Salgó polc

A csavaros megoldással készülő Salgó polc könnyen lehetővé teszi az összeszerelést és a szétszerelést is. A cégnek a honlapján olvashatja, hogy milyen méretekkel bíró Salgó polcokat lehet megrendelni és ezeknek mekkora az ára.

Egy raktárban nagyszerűen használhatóak a cég termékei, hiszen nagy teherbírással rendelkeznek és stabilak is. A Salgó polc megfelelő felületkezelési eljárással rendelkezik. Festett, illetve horganyzott felülettel látja el a gyártó. Ennek megfelelően az ára is különbözik. Speciális, görgethető Salgó polc is rendelhető. Gumitárolásra használható polcrendszerek is megvásárolhatóak a cég kínálatában. A termékek garanciával rendelkeznek és a cég szakemberei az összeszerelést is elvégzik. Ha minél kisebb költségen szeretné a raktározáshoz szükséges polcokat beszerezni, akkor ismerje meg az itt helyet kapó termékeket!