Reptéri parkolás fennakadások nélkül

Amennyiben a garázs nagyobb távolságra van a kiindulási ponttól, akkor az utasokat klimatizált mikrobuszokkal szállítják a felszállóhelyre, természetesen ingyen. A reptéri parkolás olyan alternatívákat kínál, amelyek teljes mértékben kielégítik az ügyfelek igényeit.

Nincs bizonytalanság, keresgélés, szóval miután áthajt a sorompón, azonnal a segítségére indul a személyzet egyik tagja, aki útba igazítja, majd elkíséri az ügyfélváróba, ahol kitöltik az iratokat. Felveszik a jármű adatait és megbizonyosodnak az állapotáról.

Ezen kívül, szükség lesz még a személyi igazolványára is. A reptéri parkolás alkalmával extra szolgáltatásokat is igényelhet. Az ügyfelek leggyakrabban poggyászfóliázást és autókozmetikát kérnek. A bőröndfóliázás azért előnyös, mert így elkerülhetőek a pakolás közbeni sérülések.

A kocsimosás kérhető műanyag ápolással, így a jármű kívülről és belülről is csillogni fog, mire hazaérkezik. Az online foglalás kifejezetten kényelmes, sőt, éjjel-nappal lebonyolítható. A reptéri parkolás feltételei igencsak kedvezőek.