Tárcsasúlyos edzőgép többféle gyakorlathoz

Ha van a lakásban egy szabad sarok, akkor ezt a kondigépet mindenképp érdemes beszerezni. Egy egész konditerem szinte minden gépét kiváltja.

Nagyjából 3-4 négyzetméteren kényelmesen elfér a tárcsasúlyos edzőgép, ami számos hasznos funkcióval rendelkezik a kényelmes és biztonságos használat érdekében. A tartozékok rendkívül praktikusak, hiszen ezekből kapunk egy triceps letolót, kötelet, széles háthúzót és 2 db gumis markolatot, ami több célra felhasználható.

A masszív, erős vázszerkezet magas fokú stabilitást biztosít a tárcsasúlyos edzőgépnek. Nagyobb súlyok használata esetén sem fog meginogni, elmozdulni vagy eltörni.

A golyóscsapággyal szerelt görgők sima, akadásoktól mentes mozgást biztosítanak a mozgó alkatrészeknek. A tárcsasúlyos edzőgép alkalmas fekvenyomáshoz, ülve evezéshez, háthúzáshoz, lábnyújtáshoz és hajlításhoz, de többek között Scott bicepszhez is. Ebből jól látszik, hogy a testünk minden izmát formálhatjuk, megmozgathatjuk. Személyre szabott, házi edzéstervet állíthatunk össze, a tárcsasúlyos edzőgép sokoldalúságának köszönhetően.