Vízbázisú fehér falfesték rendelése

A lakás szépsége a falak állapotától is függ. Ha egy sima, gondosan kifestett szobába lép, minden bizonnyal elégedetten tekint annak bebútorozására is anélkül, hogy azon gondolkodna, miként rejtse el a falon lévő hibákat. A legkényesebb a fehér falfesték, amin azonnal meglátszik minden, még az is, ha nem egyenletesen volt felkenve a falra.

Az általunk forgalmazott vedres fehér falfesték mindegyike kiváló minőséget képvisel, könnyű velük dolgozni és sok esetben a mosható változatok is olcsón elérhetőek. A felfröccsenő dolgokat így azonnal el lehet távolítani anélkül, hogy újra kellene festeni a szobát. Mint minden falfestésnél, a fehér színnel is figyelembe kell venni néhány alapszabályt.

A festéket javasolt hígítani és inkább 2 rétegben felvinni, nehogy elkezdjen lefolyni. A szellőztetést is biztosítani kell a gyors száradás érdekében, függetlenül attól, hogy szórással, hengerezéssel vagy ecsettel került fel a kívánt felületre. Természetesen a fehér falfesték színezhető pigmentekkel, ezt viszont gondosan kell benne elkeverni.