VR szemüveg kölcsönzés kicsiknek és nagyoknak

Egészen 2012-ig nem igazán próbálhatunk ki olyan eszközöket, amelyek élethűen képesek szimulálni a valóságot. Ez viszont az Oculus Rift megjelenésével valóssággá vált.

Manapság már a VR szemüveg kölcsönzés egyszerűen megoldható a holofedelzet.hu csapatának köszönhetően, így mindenki részese lehet ennek a különleges élménynek. Ha nem szeretnénk azt, hogy unalomba fulladjon az év végi céges összejövetel, akkor érdemes valami izgalmassal előrukkolni.

A VR szemüveg kölcsönzés még azoknak is rengeteg érdekességgel szolgálhat, akiket egyébként nem érdekelnek a videojátékok. Teljesen más élmény, mint leülni a TV elé egy kontrollerrel a kezünkben és órákon át azt bámulni, hogy mi történik a képernyőn.

Nagyjából úgy írható le, mintha belépnénk a képernyő mögé, miközben hirtelen a történet közepébe csöppenünk. Akármerre nézünk minden megelevenedik körülöttünk. A VR szemüveg kölcsönzés nemcsak céges rendezvényeken előnyös, hanem a családi összejöveteleken szintén kifogástalan hangulatot fog szolgáltatni, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.