Zsírégetés tippek kezdőknek: edzés és étrend

Intenset zsírégető edzésterv
Intenset zsírégető edzésterv

A mindennapi mozgás és a megfelelő táplálkozás hozzájárul az egészséges szervezet fenntartásához. A pluszban bevitt kalória lerakódik és zsírrá alakul, ami elhízást eredményez. Érdemes kipróbálni az Intenset zsírégető edzéstervet is. Belekezdeni egy életmódváltásba nem egyszerű, viszont szakember segítségével nem lehetetlen. A plusz kilók nagyon gyorsan lerakódnak, amit akkor veszünk észre, ha tükörbe nézünk. A több mint 30 éves tapasztalat azt mutatja, hogy a zsírégető edzéssel csúcsformába maradhatunk.

Ennek az a lényege, hogy mindenki azt a mozgásformát választja ki, amit a leghatékonyabban el tud végezni. A programhoz 3 edzésforma tartozik. Az alacsony intenzitású gyakorlatok, mint a torna, a séta vagy a nyújtás nem zsírégető hatású, viszont kiváló stresszoldó program. A közepes intenzitású edzésformák csoportjába tartozik az úszás, futás és a téli sportok. Érdekesség, hogy a hólapátolás is idetartozik, ugyanis minden izomcsoport megmozdul, ami pozitívan hat a keringési rendszerre.

A magas intenzitású zsírégető gyakorlatok olyan edzéseket tartalmaz, ahol a pulzusszám magasra emelkedik és a gyakorlatok elvégzése igazi kihívás. Itt rengeteg kalória használódik fel és a zsírégetés is gyorsabb, ráadásul hosszantartó. Személyes képességei alapján mindenki kiválaszthatja azt sportot, amit életkora, testsúlya és edzettsége megenged. Sokan kedvelik a súlyzós gyakorlatokat, ez is hatásos, viszont ésszel kell végezni.

A téli sportok közül az egyik legjobb zsírégető a sífutás, mivel megmozgatja az alsó és a felső testet, ugyanakkor a szervezet rengeteg energiát használ fel, hogy az optimális hőmérsékletet fenntartsa. A zsírégető folyamat beindításához zsírégető táplálékkiegészítő is szedhető. A megfelelő eredmény elérése érdekében fontos a rendszeresség, heti 3-5 alkalom, 20-60 perc edzéssel. A gyakorlatok elkezdése előtt ajánlott egy fehérje shake elfogyasztása. Tehát a program lényege, hogy bármilyen mozgásforma jótékony hatással van a szerveztre. Az oldalon megtekintheti az Intenset diétás recepteket.