Kategória: Szolgáltatás

Beton dilatáció felsőfokon

Tömítőanyagok beton dilatáció elfedésére

Vannak olyanok, akik nem szeretnek bíbelődni az udvar gondozásával, emiatt járókővel vagy betonlapokkal borítják be annak teljes területét. Ez utóbbi megoldás kivitelezése nem annyira bonyolult, azonban mint minden más esetben, itt is van pár szabály, amit jobb, ha betartunk.

Az időjárás és a hőmérséklet állandó váltakozása bizony csúfot űzhet az ember munkájából, ellenben a beton dilatáció szakszerű kialakítása okos megoldás ezen problémával szemben.

Tovább
Fogpótlás többféle anyagból

Gyorsan rögzíthető fog implantátum

Egykor általánosnak számított a fogorvostól való félelem. Szerencsére azóta sokat változott a világ. Most már egy fog implantátum is teljesen hétköznapinak számít, csak úgy, mint a fogászati híd vagy fogszabályzó. Egy fog sajnos könnyen kerülhet olyan állapotba, amikor menthetetlenné válik. Ilyenkor nincs más hátra, mint a húzás.

Ennek hatására pedig teljesen megbomlik a rend. A hézag miatt a többi fog szép lassan elkezd elmozdulni és szabálytalan lesz az egész fogsor, aminek a helyreállítása csak szabályozással lesz lehetséges.

Tovább
Gyors segítség a klíma szervíztől

Mikor javasolt a klíma szerviz?

Félig viccesen szokták mondani, hogy annak a legjobb, akinek nincs semmije, mert azzal nincsen gond. Ha van valamink, azzal biztosan előbb-utóbb gond lesz.

A légtechnikai berendezésekkel is ugyanez a helyzet, így a klíma szerviz időnként elkerülhetetlen. Van, aki nagyon jól szervezett ezzel a témával kapcsolatban és kijelöl az évben egy időszakot, amikor célul tűzi ki, hogy elintézze ezt a nem éppen konstruktívnak tűnő feladatot.

Tovább
Klímák minden mennyiségben

A jelenlegi hőhullámot csak klímával lehet bírni

A betonrengetegben minden nyáron megreked a meleg. Egy jó klíma nélkül ijesztő lenne átvészelni a nyári kánikula mindennapjait. Ezért nemcsak a panellakásokba, hanem irodaházakba és hivatalokba egyaránt érdemes légkondicionálót beszereltetni. A jó klíma hamar optimalizálja a helyiségben a hőmérsékletet, így az ember képes pihenni vagy hatékonyan dolgozni.

Sokan attól tartanak, hogy egy légkondi nagyon drágán szerezhető be, holott a jó klíma akciósan is megrendelhető, ha egy kicsit alaposabban szétnéz a kínálat terén. Webáruházunkkal például sokat tud spórolni, mégsem kell megalkudnia a minőség terén. Vásárolhat Fujitsu, Midea, LG, Daikin, Panasonic, Samsung, Toshiba vagy Wirlpool légkondikat, amihez természetesen garancia is jár. A klíma önmagában még nem elég, mert időnkénti szervizelésre, karbantartásra is kell időt vagy pénzt szánnia ahhoz, hogy a készülék sok évig szolgálja Önt.

Tovább
selfie bot ár

Alacsonyabb és magasabb selfie bot ár

Az a szó, hogy “selfie” már szinte senkinek nem idegen. A magyar nyelvbe is gyorsan beépült szelfik nem mást jelentik, mint a saját magunkról készített mobiltelefonos fotókat. A selfie bot ár bizonyára sokak érdeklődését felkelti, hiszen amióta a mobilkészülékekkel is lehet jó minőségű fotókat készíteni, mindenki szeretné megörökíteni a boldog vagy éppen csak hétköznapi pillanatait külső segítség és tükör nélkül.

Tovább
shea vajas szappan

Kellemes gyógyír a shea vajas szappan

A shea vaj bőrre gyakorolt áldásos hatásairól valószínűleg már mindenki hallott, viszont kevesen tudják, hogy ennek az alapanyagnak a felhasználásával már szappan is készül. Érzékeny, gyulladt, viszkető, gyakran kisebesedő bőrre való a shea vajas szappan, amit érdemes Önnek is kipróbálnia. A dorkaszappan.hu webshopból lehet beszerezni ezt a teljesen vegyszermentes terméket.

Tovább
Minőségi biztonsági zár

Kihúz a bajból a zárcsere

Egy fárasztó nap után másra sem vágyik az ember, mint arra, hogy lehuppanjon a nappaliban lévő kanapéra pihenni egy kicsit. De ha már a bejárati ajtón sem tud átjutni, akkor csak a zárcsere segíthet.

Elég egy rossz mozdulat és máris beletörhet a kulcs a zárba. A legváratlanabb pillanatban szoktak történni az ilyen dolgok, amikor már úgy érezzük, hogy minden összeesküdött ellenünk. De van megoldás, mivel a zarcsere.hu csapata folyamatosan készenlétben áll, legyen éjszaka, hétvége, vagy ünnepnap.

Tovább
önfejlesztés

Vezetői támogatás az önfejlesztés felé

Egy cég vezetőjeként, valahol az alkalmazottai fejlődéséért felelős. Ugyanis, ha megfelelő támogatást nyújt a számukra, illetve kellően tudja ösztönözni őket, akkor saját maguk is mindent meg fognak tenni az önfejlesztés érdekében, ami egyértelműen nemcsak nekik, hanem a cég egészének is előnyére válhat.

Persze ez személyiségfüggő, mert van, aki magától is rálép az önfejlesztés útjára, de azért a többségnek szüksége van útmutatásra, noszogatásra. Ehhez jó eszközt kínálhatnak az időszakonkénti értékelések, amelyek során el lehet mondani, hogy mik a tervei, mit szeretne megvalósítani, ehhez milyen segítséget vár el és miként fejlődhetne a cég.

Tovább