Kategória: Vallás

SDS Plus véső

A SDS Plus véső nagyon erős

Nagyon sokféle vésési feladat létezik. Ott van a betonvésés, a faláttörés, a vakolatbontás és még sok minden más, amiket nem kell bemutatni egyik kőművesnek sem. Nekik azt sem kell mondani, hogy az SDS Plus véső mennyire fontos tartozék, amennyiben azt akarják, hogy a munka ne tartson sokáig, a lehető legkomfortosabb legyen, illetve egy cseppet se terhelje meg az embert. Legyen a szakinak egy kisebb vagy nagyobb teljesítményre képes vésőgépe vagy épp bontókalapácsa, az biztos, hogy a megfelelő SDS Plus véső nélkül nem sokra tud menni.

Az onlineszerszam.hu kínálatában biztosan megtalálja a vásárló azt a típust, ami épp az adott feladathoz kell. Az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Azoknak a szakembereknek, akik naponta vésnek különböző okok miatt, ezek mind fontos tulajdonságok. Az SDS Plus véső sikere az RTec technológiának köszönhető. A reflexiós zóna a visszaütési energiát ütési erővé alakítja, ezzel nagyobb lemunkálást biztosítva a hagyományos vésőkhöz viszonyítva.

Tovább

Mohamed vallása, az iszlám

Az iszlám vallás öt alappillérre épül: tanúságtétel Allah mellett, adakozás, rendszeres törvény szerinti imádkozás, ramadáni böjt és a Mekkába való zarándoklat. Isten mindezeket Mohamed próféta segítségével nyilatkoztatta ki. Őt nevezte ki az Ő küldöttjének, és őt bízta meg azzal a feladattal, hogy a híveinek megtanítsa mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy hithű muszlimokká váljanak. Éppen ezért Mohamed a muszlimok szemében nagy tiszteletnek örvend, őt tekintik az utolsó prófétának és minden szavát törvényként kezelik.

Tovább