Kategória: Autó

A jó gyerekülés együtt nő a gyermekkel

Utazás közben fontos, hogy a gyermek a lehető legkényelmesebben érezze magát. Ezen kívül nem szabad megfeledkezni a biztonságáról sem. Egy jó ülés a kicsiknek nem kerül sokba és szinte együtt nő a csemetével együtt. A Römer gyerekülés sokoldalúan kihasználható modell, rendkívül kényelmes és optimális védelmet nyújt a legkisebbeknek.

Az autó hárompontos biztonsági övével együtt használható. Háttámlája V alakú, így biztos támaszt nyújt a csöppségnek. Fejtámlája igény szerint állítható. …

Tovább

Téli gumi akció a szezon végén

Jön a tél és ilyenkor érdemes az autót is felkészíteni rá. Amint lehűl a levegő 7 Celsius alá, le kell cserélni az abroncsokat a téli modellekre. Téli gumi akció keretein belül érdemes vásárolni, hiszen jó minőségű abroncsokat tudunk venni elfogadható áron.

téli gumi akcióAz akciókat mindig érdemes figyelni, főleg szezon előtt, hiszen ilyenkor remek kedvezmények vannak. A webáruházak és üzletek, kiárusításkor akár 30 százalékkal is olcsóbban kínálják a termékeiket.

Tovább

A Pirelli téli gumi kényelmes vezetést garantál

Télen az autóvezetés több veszélyt rejt magában, ugyanis a síkos útfelületen a jármű könnyen elveszíti a tapadását és lesodródik az útról.

Pirelli téligumiA Pirelli téli gumi nehéz körülmények között is megfelelő tapadást biztosít, az modern technológiai megoldásoknak köszönhetően. A Pirelli gumiabroncsok gyártói állandóan arra törekednek, hogy a forradalmi ötleteket felhasználva, minél jobb és minél megbízhatóbb abroncsokat állítsanak elő.

Tovább

Az autóüveg sérüléseinek javítása

A biztonságos közlekedés érdekében fontos, hogy az autón minden a lehető legtökéletesebb állapotban legyen. Az egyik leggyakrabban balesetet okozó veszélyforrás az autóüveg. Számos módja van annak, hogy az autónk szélvédője meghibásodjon. A gyakorlott vezetők számára már nem ismeretlen az a helyzet, amikor egy meghibásodott ablaktörlő miatt, nem tudták megtisztítani menet közben a szélvédőt. Ezért nagyon nehézkessé vált számukra a jármű irányítása, a többi autók távolságának bemérése, valamint az útszélén lévő útjelzési táblák felismerése.

auto uvegHa nem áll módunkban kellőképpen tisztítani vezetés közben az autóüveget, az bizony előbb-utóbb balesethez vagy kisebb koccanáshoz is vezethet. Hiszen a nem kellőképpen tisztán tartott autóüveg felületén a nyári napsugarak megtörik a koszos felületet, ezzel megakadályozva a gond nélküli, tökéletes tájékozódást. De gondoljunk csak bele, milyen veszélyes lehet egy olyan autó kormánya mögött ülni, amelyiknek nem működik az ablaktörlője és éppen erős havazás vagy esőzés nehezíti meg a közlekedést.

Tovább

OKJ-s gépkezelői jogosítvány megszerzése

A munkahely hihetetlenül fontossá vált most, hogy ennyi munkanélküli van és a lehetőség is egyre kevesebb, így érdemes megragadni minden adandó alkalmat. A gépkezelői jogosítvány éppen ilyen, hiszen rengeteg lehetősége lesz annak, aki szert tesz egy ilyen képesítésre. Azokat, akik gépkezelői jogosítvánnyal rendelkeznek, nagy erőkkel keresik olyan munkaterületeken, mint az építőipar, raktározás, szállítás, vagy a logisztika. Egy ilyen engedéllyel a targoncákat nem lehet vezetni, ahogyan más önjáró szerkezeteket sem.…

Tovább

Közlekedjen biztonságosan nyárigumikkal!

Igen nagy fontossággal bír az évszakok váltakozásakor szükséges, az évszaknak megfelelő gumiabroncsok cseréje. Sokan ezt a cserét nem tartják fontosnak, pedig ettől is függ a közlekedés biztonsága. Igen fontos a váltás pillanata is.

Nyárigumi

Ha a hideg beálltával a hőmérséklet 7 fok alá esik, akkor ajánlatos téli gumiabroncsokkal közlekedni, ha viszont a hőmérséklet 7 fok felé emelkedik és ez állandósul, akkor a nyárigumi használata ajánlatos, mert csak az évszaknak megfelelő gumiabroncsok használata garantálja, a különböző útviszonyokhoz való megfelelő alkalmazkodást. A szakemberek különböző anyag összetételből tervezték meg, a különböző évszakoknak megfelelő sajátos gumiabroncsot. …

Tovább

A legendává vált Camaro

A Chevrolet autógyár mindig kedvez az izomautók kedvelőinek, folyamatosan jelennek meg a szebbnél szebb autók. A 2012-es kiadású Camaro is ebbe a kategóriába tartozik, a Chevrolet Camaro autók ötödik generációját képviseli.

A 2012-es Camaro

A Chevrolet az 1960-as évektől kezdődően –egy rövid szünettel- folyamatosan dobja piacra a Camaro típus újabb modelljeit, így szinte minden évben megjelent egy.

A  2012-ben gyártott Camaro Coupe gyönyörű, mindenkit elkápráztat egy ilyen autó. Azok számára, akik az izomautók kedvelői közé tartoznak, ez a modell a lehető legjobbat jelenti.…

Tovább

Megfelelő áron a használt Opel

Érthető, ha sokáig válogat a használt autók között, de sokat segít, ha szakértő tanácsát is meghallgathatja még az adásvétel előtt.

Használt Opel vásárlás

A legtöbben nem értenek ahhoz, és felmérjék a gépkocsi műszaki állapotát, ezért az a legjobb, ha egy autószerelő segít. A használt Opel jó választás, ha az értékének megfelelő áron vásárolja meg.

Vegye fel szervizünkkel a kapcsolatot, és munkatársaink segítenek. Mi jelképes összegért a próbaút mellett végrehajtjuk a teljes átvizsgálást. …

Tovább