Kategória: Webáruház

függöny online

Minőségi függöny online is megrendelhető

A vitrázs típusú függöny megvásárlásakor fontosak a kellék és az ablakok mérete is. Tanácsos a bal ablakkeret közepétől a jobb ablakkeret közepéig mérni a szélességet. A vitrázs függöny másik mérési adata természetesen a magasság. Ehhez pedig a pálca tetejétől kell indulni. Az, hogy hova is kerül ez, nagyban meghatározza, hogy mikor, meddig kell kihúzni a méterest. Ha mondjuk a vitrázs függöny az ablak felső részére kerül, abban az esetben addig szükséges mérni az alját, ameddig a tulaj takarni akarja az ablaktáblát.

Ha pedig a függönyt az ablak alsó részére teszi, akkor az alsó ablakkeret közepéig kell a hosszt megtudni. Ezeket tudva már sokkal egyszerűen megkapható az a vitrázs függöny, amelyik valóban jól mutat. A változó méretű függönyökkel vigyázni kell, állítják a szakértők. Például, ha az erkélyajtó előtt földig érő függöny mellett dönt az ember, akkor a mellette lévő ablakra is azonos magasságú darabot érdemes tenni. Sok vitrázs függöny esetében a ráncoltatás mellett döntenek a tulajdonosok. Ennek az eredménye pedig az, hogy nem lesz akkora a szélesség, mint amekkorára a valóságban szükség van.

Tovább
iroda asztal

Ilyen kell legyen a jó iroda asztal

Egy jól működő, szépen berendezett irodának számos alkotóeleme van. Amelyik sehonnan sem hiányozhat, az iroda asztal, ami ugye bizonyos feltételeknek meg kell feleljen annak érdekében, hogy maximálisan ki tudja szolgálni a tulajdonosát. Ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes darabot az ember, számos kérdésre szükséges választ adni.

A kérdések vonatkoznak a formára, méretre, dizájnra, minőségre, árra és sok minden másra. Milyen formájú legyen a kiszemelt iroda asztal, a lábszerkezet miféle legyen? Melyik lehet az a termék, amelyik egy adott térben úgy helyezkedik el, hogy nem kelti a zsúfoltság érzését?

Tovább
Minőségi láncfűrész

Benzinmotoros láncfűrész kiemelkedő hatékonysággal

A belső égésű motorok még mindig elképesztően hatékonynak számítanak, bár már az elektromos megoldások is egyre népszerűbbek a kiemelkedő teljesítményük miatt.

A benzinmotoros láncfűrész a kemény munkákhoz lett tervezve. A teljesítményt ebben az esetben lóerőben mérjük. A gyártók igyekeznek olyan modelleket tervezni, amelyek nem igényelnek sok karbantartást, viszont azt fontos szem előtt tartani, hogy a benzinmotoros láncfűrész felépítése összetettebb, mint egy elektromos vagy egy akkus változaté, ezért nehezebben javítható.

Tovább
A babák kedvence

Az elektromos babahinta online is megrendelhető

Néha a kiságyban töltött idő kellemetlen lehet a babának és az édesanyának is egyaránt. A picik szeretik, ha a szüleik közelében lehetnek. Az elektromos babahinta lehet a megfelelő választás, a legkisebbek kényelmét és biztonságát tekintve is. A termék kapcsán nem kell tartani az esetleges sérülésektől.

A megfelelő kényelmet biztosító használati kellék az online webáruházak kínálatából is beszerezhető akár kedvezményes áron is. Az elektromos babahinta megrendelését követően, a csomag pár nap alatt kiszállításra kerül és utánvétellel is kifizethető.

Tovább
Bababútor webáruház

Bababútor webáruház egy kis extrával

Az internet határtalan lehetőségeinek köszönhetően, ma már megannyi online bolt kínálatából válogathatunk. Ennek a ténynek köszönhetően, a legtöbben próbálnak valamilyen extra szolgáltatást nyújtani, hogy átcsábítsák a vevőket a konkurenciától.

Ez a bababútor webáruház történetesen egy blogot hozott létre, hogy ezzel is segítse az anyukák mindennapjait. Ha most azt gondolja, hogy itt csak és kizárólag a termékekről esik szó, akkor téved, hiszen nagyon sok cikk szól olyan hasznos dolgokról, amelyek jól jönnek a hétköznapok során.

Tovább
Egyszerűen elérhető parfüm webshop

Tapasztalatok a parfüm webshop terén

A legtöbb internetes vásárló szeret utánajárni, hogy mik a tapasztalatok az adott bolttal kapcsolatban, hiszen nagyon sokan ráfaragnak a vételre. A parfüm webshop sem kivétel ezen boltok alól, így jól meg kell válogatni, hol fogjuk elkölteni a pénzünket.

Az általunk képviselt oldal megfelel minden kívánalomnak, több ezer termék van raktárunkban, így nem kell attól tartani, hogy a megrendelt áru nem érkezik meg időben. Eredeti darabok éppen úgy kaphatóak nálunk, mint jól sikerült másolatok.

Tovább
Szarvasi kávéfőző alkatrész

A bolt, ahol beszerezhető a Szarvasi kávéfőző alkatrész

Sok háznál a meleg víz előállításáért a villanybojler felel. Ha ez elromlik, akkor szükséges a mihamarabbi javítás, hiszen senki sem akar hideg vízzel tusolni, mosakodni vagy éppen mosogatni. A Microhm webboltban sokféle Ariston bojler alkatrész is gond nélkül beszerezhető, ezért ha meghibásodik ez a berendezés, sokan egyből itt keresik a kicserélésre szoruló tartozékot. Nem is csoda, hogy egy idő után meghibásodik az egyik vagy a másik Ariston bojler alkatrész, ugyanis a szerkezet a hét minden napján működik annak érdekében, hogy a lakók élete még könnyebb és kényelmesebb legyen. Az ember akkor jön rá, hogy az egész berendezés vagy egy apró Ariston bojler alkatrész mennyire fontos, amikor a tartozék meghibásodik.

A leggyakrabban elromló Ariston bojler alkatrész a villanybojler esetében az anód, fűtőszál, hőfokszabályozó, hőkorlátozó. Sokszor pedig a tömítések azok, amelyek felmondják a szolgálatot. A microhmalkatresz.hu már több éve készleten tart és forgalmaz olyan Ariston kiegészítőket, amelyekkel ismét remekül működik a bojler. Itt nem csupán a kiváló minőség az, aminek örülhet a kliens, hanem a kedvező áraknak is.

Tovább
Klímák minden mennyiségben

A jelenlegi hőhullámot csak klímával lehet bírni

A betonrengetegben minden nyáron megreked a meleg. Egy jó klíma nélkül ijesztő lenne átvészelni a nyári kánikula mindennapjait. Ezért nemcsak a panellakásokba, hanem irodaházakba és hivatalokba egyaránt érdemes légkondicionálót beszereltetni. A jó klíma hamar optimalizálja a helyiségben a hőmérsékletet, így az ember képes pihenni vagy hatékonyan dolgozni.

Sokan attól tartanak, hogy egy légkondi nagyon drágán szerezhető be, holott a jó klíma akciósan is megrendelhető, ha egy kicsit alaposabban szétnéz a kínálat terén. Webáruházunkkal például sokat tud spórolni, mégsem kell megalkudnia a minőség terén. Vásárolhat Fujitsu, Midea, LG, Daikin, Panasonic, Samsung, Toshiba vagy Wirlpool légkondikat, amihez természetesen garancia is jár. A klíma önmagában még nem elég, mert időnkénti szervizelésre, karbantartásra is kell időt vagy pénzt szánnia ahhoz, hogy a készülék sok évig szolgálja Önt.

Tovább
kerékpár gumi

Hogyan válasszon kerékpár gumit?

Melyik az a legjobban kopóalkatrész, amire mégis feltétlenül szükség van, ha az ember biciklizni szeretne? A címben ott volt a spoiler, így biztosan kitalálta, a kerékpár gumi az, amiről most szó van. A szükségességét nem nagyon kell magyarázni, viszont a megfelelő darab megtalálásáról érdemes pár szót ejteni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy milyet teszünk fel a járgányunkra.

Maximális tapadás, alacsony gördülési ellenállás, defektvédelemmel ellátott kivitelezés az, ami röviden jellemzi a megfelelő kerékpár gumit, azonban ezek még igen tág fogalomnak számítanak, így önmagukban nem sokat segítenek.

Tovább
Golyóstoll ajándékba

Mitől hatásos egy nyári szóróajándék ötlet?

Akinek van érzéke a hatékony marketinghez, az mindenben meglátja a lehetőséget. Amikor közeledik a nyár, az emberek kimozdulnak a szabadba, ahová rengeteg kiegészítőt szoktak magukkal vinni.

Na és éppen itt jön képbe a nyári szóróajándék ötlet, amit az 1001reklamajandek.hu segít megvalósítani a minőségi termékeivel. Választék akad bőven, ezért akár egyszerre több is kiválasztható, amelyekre felkerülhet a cég jelmondata vagy logója.

Tovább