Kategória: Webáruház

Belevaló KTM bringa

KTM biciklik kezdőknek és profiknak

Az osztrák munkaerő világszerte híressé vált. Az úgynevezett KTM bicikli mellett, motorkerékpárok gyártásával is foglalkozik. A múlt évszázadban javító műhelyként kezdte a pályafutását, ahol egyre nagyobb sikereket ért el a krossz és enduro versenyeken.

Talán egyik érdekessége, hogy egyszer csődbe is mentek, azonban az új tulajdonos életet lehelt a cégbe és a mai napig működik, sokan csak ezt a márkát keresik.

Tovább
Minőség kedvező áron

Huawei Y szeria a biztos befutója a középkategóriának

A legtöbb markának vannak közép- és csúcskategóriás eszközei. A Huawei Y széria az előbbi tábor megbízható résztvevője és sok embernek elnyerte a tetszését, így egyre több zsebben megtalálható. 2019-ben 3 különböző modellt dobtak a piacra, amelyek az Y5, Y6 és Y7 nevet kapták.

A közös ezekben a telefonokban, hogy kártyafüggetlenek, 2 év gyártói garancia jár hozzájuk, magyar menüjük van és 2 SIM kártyával is használhatóak. A különbség belül található. Az Y5 16 GB memóriát kapott, ami ma már sokszor kevésnek számít.

Tovább
Kivételen Samsung tokok

Ütésálló Samsung A40 tokok vonzó áron

A Smartdiszkont webshopot nem hiába nevezik az okosságok áruházának. A számítástechnikai, elektronikai kütyük és azok kiegészítői közül a lehető legjobbakat forgalmazzuk Magyarországon.

A Samsung A40 tokok gyakori rendelése tükrözi, hogy ez mennyire fontos kiegészítője az okostelefonoknak. A Samsungra való védőeszköz között található kimondottan ütésálló, úgynevezett hybrid ARMOR változat is, az ismert plexi, szilikon és bőr változatok mellett.

Tovább
Kitűnő minőségű címkék

Az öntapadós címke igényelhető házhozszállítással

Az árucikkek gyártásánál, a gyárak a kész árut általában kartondobozokban tárolják, illetve adják tovább. Ezeken a dobozokon minden esetben öntapadós címke található.

Ezen tüntetik fel például a termék kódját, gyártási helyét, a darabszámot, stb. A webáruházak széles termékpalettáin rengetegféle méretben, színben és formában vannak jelen. Rendelés esetén 24-48 órán belül házhozszállításra kerül a választott termékcsalád.

Tovább
Klímát minden lakásba

Profi klíma Székesfehérvár lakosainak

Életünket a környezeti változások jelentősen befolyásolják. Ez különösen a kánikulára vonatkozik, ami sajnos Közép-Európában is erősen megmutatkozik évről-évre.

A klímaváltozás szabályozására a zárt helyiségekben régóta lehetőség adódik, méghozzá légkondival. Természetesen a kezdeti modellekhez képest, rengeteg változás következett be a gyártásban is, hiszen rengeteg plusz funkcióval bővítették őket. A klíma Székesfehérvár lakosainak szintén elérhető közelségben van, akár helyi boltból rendelik meg, akár egy online áruházból.

Tovább
fémpolc

Ha fémpolc, akkor Salgó!

Azokon a helyeken, ahol nagyobb mennyiségű holmi rendszerezett és átlátható tárolásáról kell gondoskodni, mindig hasznos egy könnyen telepíthető és nagy teherbírású berendezés. A raktárak és irodák bebútorozására a fémpolc kitűnően alkalmas, ugyanis ez a típusú szerkezet kedvünk és igényeink szerint alakítható.

A csavaros vagy csavarmentes változatban kapható polcrendszerek gondoskodnak arról, hogy a tárolandó iratok vagy eladásra szánt termékek áttekinthetőek lehessenek, így nem kell hosszú percekig keresgélni közöttük. A fémpolc a szaküzletekben és webáruházakban egyaránt beszerezhető, ahol kiválaszthatjuk azt a típust, amelyik a személyes igényeinknek eleget tud tenni.

Tovább
arcápoló gél

A bio arcápoló gél előnyei

Az arcunk folyamatosan ki van téve a különféle káros környezeti hatásoknak, ezért fokozottan oda kell figyelni a megfelelő tisztítására, ápolására. Továbbá, érdemes természetes kozmetikumokat használni, hiszen egyébként is rengeteg káros kémiai anyaggal érintkezik, úgy a levegő által, mint közvetve az étkezés útján.

A bio arcápoló gél akkor is remek alternatívát kínál, ha valaki nem szereti a zsíros krémeket, illetve azok nem felelnek meg a bőrtípusának. Tehát nincs elfogadható kifogás az ellen, hogy valaki miért nem fordít figyelmet a leginkább igénybevett és mindig szem előtt lévő bőrfelület hidratálására és regenerálására.

Tovább
Szakács kötény

Cégünktől szakács kötény is rendelhető

Az éttermeknek és kifőzdéknek nagyon sokat számít az arculat. Ez nemcsak a vendéglátó részben fontos, hanem bizony a konyhában is. Ha a személyzet egységes öltözékben dolgozik, sokkal rendezettebb munkavégzés hatását kelti a látvány.

A szakács kötény minden konyhán dolgozó alapviselete, ami megvédi a ruházatot a ráfröccsenő szószoktól, zsiradéktól, de abban is nagy szerepe van, hogy a vizes vagy enyhén szennyezett kezet hamar meg lehessen törölni.

Tovább
kerítés

A paneles kerítés felépítése

Egy válaszfalnak az udvarunk és a külvilág közötti építése bizony elég sokba kerülhet manapság, ezért érdemes felkészülni. Nem árt szemügyre venni a kerítés általános fajtáit, ha a legprofibb darabot szeretnénk hazavinni magunkkal. Ugyanis a betonkerítések általában panelekből épülnek fel, így rendkívül egyszerűen lehet velük dolgozni.

Nagyon könnyen össze lehet rakni, a bátrabb szellemű embereknek még szakembert sem szükséges felkérni. Emellett rendkívül kevés helyet foglalnak, így a kisebb udvarokra is remekül alkalmazhatóak.

Tovább
költöztetés

Költöztetés profin és gondtalanul

Ki ne szeretné, ha egyik lakásból a másikba csupán néhány rövidke óra alatt, teljesen gondtalanul és felfordulás nélkül tudna átpakolni? Csapatunk a költöztetés mesteremberei Magyarország területén. Legyen szó a fővárosról vagy vidékről, mindenhová vállalunk megbízásokat. Azonban, ha a határon túlra szeretne szállíttatni, szolgáltatásaink abban az esetben is érvényesek.

A költöztetés során általában minden a feje tetején áll, mindenki sietne, hogy minél hamarabb letudhassa az egészet. Azonban minden darabra ügyelni kell, nehogy megsérüljenek ez idő alatt. Viszont, ha ezen a területen nincs tapasztalata, nincsenek meg a szükséges segítőtársak és a megfelelő eszközök, akkor egy igazán nagy kihívással kell szembenéznie.

Tovább