Kategória: Webáruház

szatén nadrág

Szatén nadrág minőségi anyagból

A szatén elülső oldala sima, hátulja durva és sűrű. A szatén nadrág fényességét csavart szálak biztosítják. Minél erősebb a fonal, annál erősebb a fénye. Egyedülálló anyag, amit érdemes beszerezni. Például egy szatén nadrágot viselve biztosan kitűnsz majd a tömegből!

Története körülbelül ezer évvel ezelőtt kezdődött és az elmúlt évszázadok során a népszerűsége csak nőtt. Manapság a szaténszövetet széles körben használják ruhák, ágyneműk, függönyök készítésére. A pamuttextilek egyik legdrágább és legminőségibb fajtájaként tartják számon.…

Tovább
Webshop készítés kisokos

Webshop készítés kisokos – Fő tudnivalók egy helyen

Rossz nyelvek szerint, aki manapság nincs az interneten, az nem is létezik. Tréfát félretéve, ismert tény, hogy napjainkban minden terméket és szolgáltatást könnyebb eladni a világhálón, amihez egy webáruház kétségtelenül kell. Sokaknak segített már a webáruház készítés előtt a viltor.hu weboldal. Ezen a portálon minden szükséges információt meg lehet találni az internetes üzletnyitással kapcsolatosan.

Megtudhatjuk azt is, hogy anyagi szempontból készíttetni vagy bérelni érdemes webshopot. Részletes leírás szerepel az oldalon arról, hogy mi is a webshop készítés és miként néz ki a bérlés. Ami a webáruház funkciókat illeti, a megvásárolt webshopba a cég olyan funkciókat épít be, amelyeket igényelt a kereskedő. A webáruház készítés abban az esetben elkerülhetetlen, amikor a megrendelőnek olyan speciális igényei vannak, amelyekkel egy webshop bérléssel foglalkozó vállalkozásnak nem éri meg bővíteni a rendszert.…

Tovább
vízóra

Pontos mérést tesz lehetővé a vízóra

Manapság már az összes ingatlanban van olyan berendezés, ami pontosan tudja mérni a vízhasználatot. A vízóra segítségével igen egyszerűen nyomon lehet követni, hogy egy adott periódusban, leginkább egy hónapban milyen mértékű volt a hideg és a meleg víz használata.
Sőt, figyelemmel követhető az elfolyó víz is. Mivel a pontosság, takarékosság egyre fontosabbá vált az elmúlt 20 évben, egyáltalán nem meglepő, hogy mindenhol helyet kap a vízóra. A ferencziepuletgepeszet.hu internetes áruházban kapható modellek bevizsgáltak, pontos mérési eredményt mutatnak és ami nagyon fontos, hosszú élettartammal rendelkeznek, ezért nagyon sokáig számítani lehet rájuk.
Tovább
mineral radiance

Mineral Radiance szépítőszerek innovatív formulával

A bőrt naponta ápolni kell, hogy sokáig megőrizze fiatalságát és szépségét. A szebbik nemnek nagyszerű választás az AHAVA innovatív, ásványi anyagokban gazdag Mineral Radiance termékcsaládja.

Hatóanyagai segítenek helyreállítani a felhám optimális vízbázis egyensúlyát, megakadályozzák a nedvesség elpárolgását és javítják a vérkeringést. A Mineral Radiance termékek tökéletes példái annak, hogy milyen funkciókkal kell rendelkezzenek a mindennapos szépségápolási alaptermékek. …

Tovább
gyerek tároló doboz

Milyen haszna van a gyerek tároló doboznak?

Szinte minden szülő szembesül azzal a helyzettel, hogy a játékok száma meghaladja egy hagyományos ládika méretét és nehéz rendben tartani azokat a baba szobájában. A játékok állandóan szanaszét hevernek és valószínűleg sokszor vannak láb alatt.

Ez az állapot nemcsak a szülőket, hanem magukat a kicsiket is érinti. De a probléma megoldása nagyon egyszerű, csupán egy gyerek tároló doboz kell hozzá. A webáruházunkban elég nagy a választék ezekből a termékekből, így bárki kiválaszthatja a méretben neki leginkább megfelelő játékkosarakat.…

Tovább
mezőgazdasági bolt

A mezőgazdasági bolt munkavédelmi felszerelései

A kert gondozásakor és általában a mezőgazdasági feladatok elvégzésekor kötelező az a felszerelés és ruha szett, ami egyszerre kényelmes és biztonságos. A Paraszt Pláza mezőgazdasági bolt tisztában van ezzel és ezért is kínálja azokat a tartozékokat, amikkel nem csupán könnyebb és jobb lehet a munkavégzés, de mindig biztonságban tudhatja magát az ember.
Már egy egyszerű öntözőrendszer téliesítés során is komoly veszélynek teheti ki magát mindenki, ha nélkülözi a munkavédelmi cipő használatát. Természeteszen szóba sem jöhet egy régi, talán már lyukas sportcipő, még akkor sem, ha komfortosnak tűnik. Miért? Arra figyelmeztetnek a mezőgazdasági bolt szakemberei, hogy ez bizony zéró védelmi szintet garantál, így egy kisebb ütés is nagy fájdalmakhoz, vagy akár lábujj töréshez vezethet.
Tovább
Lazurán

A lazurán sokrétű fafesték

Nem feltétlenül szükséges minden otthoni felújítási feladatot szakemberre bízni, sőt, akár saját kezűleg is meg lehet oldani a legtöbb teendőt. A lazurán nagyszerű lehetőséget szolgáltat arra, hogy az adott fafelületek, például parketta lakkozható legyen.

Ezen felül bútorokra és egyéb faanyagok kezelésére is alkalmas. Magasfényű a leggyakoribb a típus, de matt verzióban is beszerezhető. A lazurán ellenálló, a bútortisztító szerek sem okoznak gondot.…

Tovább
poháralátét

Poháralátét kedves mintákkal

Gusztustalan látvány, amikor az asztalon ottmarad a poharak nyoma, ilyenkor a házigazda kénytelen letörölni a felületet, ami kínos a vendégekkel szemben. Tehát otthonra is optimális a poháralátét használata, vendéglátóhelyeken pedig egyszerűen nélkülözhetetlen.

Számtalan alapanyagból készítik ezeket a kiegészítőket, de talán a leggyakoribb mégis a parafa. Igazán kedves mintázatú, parafa poháralátét megvételére van lehetőség a lagadrimi.hu webáruházban, ahol kedvező áron szerezhetjük be ezeket.…

Tovább
előmetsző

Az előmetsző garantálta előnyök

A szőlészetben számtalan olyan munkát kell elvégezni, ami elősegíti a növényzet megfelelő növekedését és a magas minőségű termés elérését. Az egyik ilyen feladat a csonkázás, ami bár elvégezhető manuálisan is, kézi eszközökkel, az előmetsző segítségével sokkal profibb és hatékonyabb az egész. De miről is van szó?
Nos, a tetejezés néven is ismert feladat a szőlőtőke valamennyi hajtásának a visszavágására utal. Ennek a legfontosabb célja a hosszanti növekedés meggátolása, illetve az, hogy a tőke ne további hajtásnövekedésre legyen ösztönözve, hanem a termés és a vesszők jobb beérésére. Ebből adódóan nem csoda, hogy az előmetsző használata számos előnyt tartogat.
Tovább
orvosi papucs

Kényelmes viseletet ad az orvosi papucs

Az egészségügyben és a szépségiparban is fontos az egyenruha és a láb kényelme. Hiszen az orvosi papucs néha több mint 12 órán keresztül lábon van. Régen kizárólag csak fehér lábbelit viseltek az egészségügyben, de manapság nem ritka, ha az orvosi papucs valamilyen színű.

De nemcsak papucsok, hanem könnyű cipők is megtalálhatóak a választékban. Hiszen az egészségügyi személyzet is emberből van és ha valaki, akkor ők tudják, hogy milyen fontos az egészség fenntartása. Az egész napon át tartó álláshoz, illetve a sok járkáláshoz elengedhetetlen a kényelmes lábbeli.…

Tovább