Kategória: Webáruház

Minőségi férfi parfüm

Férfi parfüm színes választékban

Az illatszerek világában bőséges választék tárul fel hölgyek és urak előtt egyaránt. Napjainkban a férfi parfüm színes kínálatából lehet választani. Idetartozik többek között a Paco Rabanne Invictus Legend aroma.

Nevét Francisco Rabaneda Cuervoról kapta, kinek álneve Paco Rabanne volt. Foglalkozását tekintve spanyol divattervező, aki a francia divatvilágban vált népszerűvé. Kooperációt kezdett egy illatanyag céggel 1968-ban, ahol saját neve alatt futó készítményeit kezdte forgalmazni.

Tovább
baba utazóágy

A baba utazóágy sok helyzetben kisegíthet

Manapság rengeteg praktikus babaholmit lehet kapni, ami nemcsak a kicsik mindennapjait tehetik kellemesebbé, hanem a szülők dolgát is megkönnyíthetik. Remek példa erre a baba utazóágy, ami a neve ellenére nemcsak akkor vehető igénybe, ha éppen látogatóba megy a család a nagyszülőkhöz, barátokhoz, rokonokhoz, hanem akár otthon is.

Ha szeretnénk, hogy a kisded akkor is mellettünk legyen, amikor házimunkát végzünk, vagy éppen ő nem hajlandó egyedül maradni, akkor a baba utazóágy bárhová könnyedén felállítható, így mindig rajta lehet az egyik szemünk a legkisebb családtagon.

Tovább
Modern klímák

Meglepetéseket tartogat a klíma nagyker

Egy jó klíma aranyat ér! Nincs is annál kényelmesebb, amikor hazajövünk a munkából és a hideg lakást azonnal fel lehet melegíteni a klíma nagyker kínálatából vásárolt légkondicionálóval. Persze ezeket a termékeket elsősorban hűtéshez használták még néhány évvel ezelőtt, viszont most már egész évben hasznosnak számítanak.

A Tosot klíma nagyker kitűnő akciókkal célozta meg a vásárlókat. Nemcsak a beszerelés ára lett kedvezőbb, hanem bizonyos berendezések mellé, ajándék termékek is járnak.

Tovább
Strapabíró Samsung tok

Nincs strapabíróbb a Samsung tokoknál?

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az éppen aktuális, méregdrágán vásárolt mobilunkat odaütjük valahová vagy leejtjük. Ilyenkor általában remegő kézzel nyúlunk a készülékért és azt vizsgálgatjuk aggódva, hol érte sérülés.

Persze, ha a Slim Armor Samsung tokok egyike nyújt védelmet a mobilnak, nem kell aggódnunk, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy a telefon sérülés nélkül úszta meg a kisebb-nagyobb balesetet. A tok elnevezése is ígéretes, hiszen az armor angol eredetű kifejezés páncélt jelent.

Tovább
kerti grillsütő

Íme, egy tökéletes kerti grillsütő!

Szeretne egy sokrétű, ergonomikus kialakítású, ugyanakkor mozgatható, szét- és összeszerelhető grillezőt vásárolni? Olyat választana, ami kellően szép ékessége lehet annak a saroknak, ahol a nyári estéken sütögetni fog? Az általunk gyártott, precíz mérnöki tervezéssel készült kerti grillsütő tökéletes választásnak fog bizonyulni, ha sok rablóhúst és steak-et szeretne készíteni, vagy odavan a család a sült zöldségekért.

A kerekekkel felszerelt darabok könnyen elmozdíthatóak, így tél idején elteheti a garázsba, fészerbe vagy raktárba. A kerti grillsütő egyik remek változata a grillező asztal, amit egyre többen rendelnek meg tőlünk. Különleges élményt nyújt a vendégeknek, akik körbeülhetik a készülő finomságokat.

Tovább
Honor 10 ár

Néhány szóban a Honor 10 áráról

Manapság a márkák harca egyre jobban kiegyenlített, már ami a mobilkészülékeket illeti. Talán néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tartottuk, hogy az amerikai iPhone brand méltó ellenfélre találhat egy kínai gyártó termékének a személyében, ám a Huawei bebizonyította, képes felvenni a versenyt.

A termékcsalád egyik legkeresettebb modellje, a Honor 10 ár viszonylatában is nagyon vonzó. A telefon teljesítménye és tulajdonságai remekül kiemelik a társai közül.

Tovább
Salgópolc

Salgópolc egyéni igényekre szabva

Nagymennyiségű és/vagy nehéz tárgyak tárolásához strapabíró eszközre van szükség. Akármilyen szekrény, polcrendszer nem felel meg a célnak, mert nagyon hamar tönkre fog menni a jelentős súly miatt. Ilyenkor kimondottan tartós és erős szerkezetet kell beszerezni, amilyen például a Salgópolc, ami igény szerint többféle kialakításban is kérhető.

Sőt, teljesen személyre is lehet szabni, hogy milyen széles, hosszú legyen a Salgópolc, illetve hány polccal rendelkezzen és mekkora legyen a teherbíró képessége. Ha pontosan meg tudjuk határozni, hogy az adott esetben milyen Salgópolc lenne a leginkább a segítségünkre, akkor csak meg kell adjuk a www.salgopolc.info.hu munkatársainak az említett paramétereket és ők megvalósítják az elképzeléseinket.

Tovább
chipmunk

A Chipmunk márka hihetetlen popularitása

A Bababike webshop bizony nem bízta a véletlenre a gyerekeknek készített bringák kivitelezését! Mielőtt belefogtak ebbe a kétségtelenül nagy feladatban, kikérték a szülők véleményét is, akik szíves örömest megosztották a csapattal, melyek azok a kritériumok, amelyeket elvárnak a gyermekük első bringájától.

A Chipmunk kiválóan teljesíti az elvárásokat, így nemcsak a kicsik, de a nagyon körében is óriási népszerűségnek örvend a szóban forgó márka. Mindaz, ami szükséges ahhoz, hogy a gyerkőc magabiztosan vethesse bele magát az önálló biciklizés csodás és izgalmas világába, a Chipmunk termékekben benne van.

Tovább
Pandora fülbevalók

Pandora fülbevalók óriási választéka

A fülbevalókat szinte minden nő nagy előszeretettel viseli. Sokan kizárólag nemesfémeket hordanak, mások a bizsuknak is teret adnak. A Pandora fülbevalók mindenkinek jól állnak. Ez a kijelentés egyáltalán nem túlzás, hiszen a Pandora kollekciókban bárki megtalálja álmai ékszerét. Mindenegyes darabra az egyediség és a kifinomult stílus jellemző.

A fülbevalók között találunk játékos, virágos, szíves, elegáns, minimalista, bohém és még sorolhatnánk mennyiféle modellt. A Pandora fülbevalók között mindenki, kortól függetlenül rátalál egy olyan darabra, amit bármikor szívesen felvenne. Ezeket a fülbevalókat tehát elsősorban a lélegzetelállító stílus jellemzi, azonban a rendkívül igényes kivitelezésről sem szabad megfeledkezni.

Tovább
bőrönd vásárlás

Szerezzen örömet a bőrönd vásárlással!

Mindenkinek eljön az időszak, amikor szeretünk ajándékozni. A bőrönd vásárlás mindig jó döntés. Számtalan színű és formájú közül válogathat weboldalunkon, most az ünnepek közeledésével még több variációból. Ilyenkor a szívünk megtelik szeretettel és a szeretteinket meglepjük számukra különleges darabokkal. Idén sem lehet ez másképp!

Ráadásul decemberben karácsonyi akciókkal készültünk, hogy megkönnyítsük ezt az időszakot. Rengeteg táska alacsonyabb áron vásárolható meg, akár a kalandvágyó barátnőnek, akár az éppen most felnőtté váló gyermekének szeretne örömet szerezni. Egy bőrönd vásárlással kifejezheti a támogatását.

Tovább