Kategória: Lazítás -Pihenés

Mi kell egy romantikus hétvégéhez?

Egyre kevesebb idő jut egymásra a párkapcsolatokban, így minden közösen eltöltött percnek komoly értéke van. Időnként érdemes néhány napra kiszakadni a mindennapi malomkerékből, hogy újra egymással foglalkozzanak a párok. Egy kettesben eltöltött hétvégéhez természetesen az egyik legfontosabb szempont a megfelelő helyszín kiválasztása. A hely legyen mindenképp olyan, ami minden igénynek megfelel! Csendes, nyugodt körülmények között pihenjen a pár, ehhez pedig feltétlenül gyermek nélküli környezetre van szükség. Az egri Erla Villa tökéletes választás, hiszen igazi felnőttbarát hotelnek számít. A luxus és elegancia mellett, minden vendégre külön figyelnek. …

Tovább
Klikkeljen a velencei-karneval.hu linkre

Ki busszal, ki repülővel jut el a Velencei karneválig

Van úgy, hogy szeretnénk ellátogatni különböző eseményekre, de túl hosszúnak gondoljuk az odafelé utat, esetleg nem tudjuk mivel lehetséges eljutni a kiszemelt célig. Sokan vannak így a Velencei Karnevál kapcsán is. Ha netán Ön is eljátszadozott már a Velencei Karnevál gondolatával, akkor a velencei-karneval.hu linkre kattintva megnézheti, hogy hányféleképpen juthat el oda.

Nos, vannak, akik például repülővel utaznak el erre a híres eseményre, mások viszont az autóbuszos kirándulást részesítik előnyben. Amennyiben ellátogat a velencei-karneval.hu linkre, akkor egy olyan utazási irodával veheti fel könnyen a kapcsolatot, amelyik Euro Travel feliratú autóbuszokkal szállítja el a klienseit Velence csodálatos városába.

Ha most arra gondol, hogy az utazás nagyon fárasztó lesz, akkor téved, mert a sofőr gyakran tart pihenőt. Punta Sabbioni-ba érkeznek meg a reggeli órákban, majd ezután behajóznak Velencébe. …

Tovább

A finneknél igen népszerű a szaunázás

Finnországban a szauna ugyanolyan fontos és nélkülözhetetlen helyisége a lakásnak, mint nálunk a fürdőszoba. Szinte minden otthonban van egy ilyen helyiség, vagy legalább egy kis kialakított sarok a fürdőszobában, ami lehetőséget biztosít a szaunázás pillanataira.

szanazasEz ugyanis egy nagyon fontos része az északi emberek életének. Már-már rituális szertartásnak is tekinthető egyes területeken a szaunázás. Ez azonban nem véletlen, ugyanis ez a folyamat megerősíti az immunrendszert, így hatékonyabban védekezhetünk a különböző betegségek ellen.

Tovább

Fejlesztő játékok a mozgáskoordináció fejlesztéséhez

A gyermek gondolkodása, mozgása és értelme a játékon keresztül fejlődik. Azért, hogy ez a fejlődés nyomon követhető legyen, a fejlesztő játékok hasznosak lehetnek a precíz és célirányos fejlesztésben. Ezek olyan játékok, amelyek legtöbbször, több, egymással összefüggő részképességet fejlesztenek, amelyet nem biztos, hogy akármelyik játék során elérhet a gyermek.

fejlesztő jatékokNagy segítséget nyújt a fejlesztő játékok kiválasztásában, hogy a legtöbb darab hátoldalán vagy oldalán, a gyártók feltüntetik az életkort, amely fölött játszható és azokat a területeket, amelyek hatékonyan fejleszthetőek.

Tovább

A Chappie című alkotás rövid bemutatása

Hat évvel ezelőtt egy olyan amerikai sci-fi került megrendezésre, amelyik a rendezőt Neill Blomkampot hamar a nagysikerű és felkapott rendezők közé jutatta. Dél-afrikai származású rendező a Distrikt 9 film megjelenését követően további két filmmel is előállt, a legutolsó az idén megjelent Chappie alkotás, aminek főszereplője Sharlto Copley.

chappieEz a különleges és szórakoztató történet középpontjában Chappie áll, aki egy robot, akit születésekor elrabolnak, így egy olyan család tagjaként nő fel, ahol állandóan nagy a zűrzavar, meg az összevisszaság.

Tovább

Sok újdonság a receptkirály oldalon

Weboldalunkon különféle csoportosítások alapján kereshet rá mindenki arra a receptre, amire éppen szüksége van. Ezt azért találtuk célszerűnek, hiszen az ember néha nem tudja pontosan, hogy épp mit is kellene főzni, ezért a receptkirály oldalon képekkel is elláttuk a recepteket. Az ételekről készült képek rögtön felvázolják az ember előtt, hogy milyen ízű is lehet az adott étel.

Ezért kérünk minden receptkirály oldalra feltöltő kedves szakácsunkat, hogy csakis fotóval ellátott receptet küldjön. A legtöbb receptet beküldő szakácsaink alapján is lehet keresgélni, hiszen sokan vannak, akik a szakácsok alapján keresgélnek. …

Tovább