Kategória: Uncategorized

Elegáns telefontokok

Végre megérkeztek az új Samsung S10 tokok!

Vitathatatlan, hogy elképesztően jól néznek ki a legújabb Samsung készülékek. A letisztult formavilág nagyon jót tett a Galaxy szériának. Az ívelt formák picit szögletesebbek lettek, amelyek eleganciát sugallnak.

Az illesztések tökéletesek, az anyaghasználat pedig a prémiumkategóriába tartozik. A vezeték nélküli gyors töltés pedig csak hab a tortán. Viszont nem lehet azt mondani, hogy minden tökéletes. A vezeték nélkül töltéshez üveg hátlapra van szükség, ami megköveteli a Samsung S10 tokok valamelyikének a beszerzését, ugyanis ezeken keresztül is működik ez az extra funkció.

Tovább
bőrrák fajtái

A bőrrák fajtái

A ráknak nagyon sok fajtája van. Így a bőrdaganatnak is több típusát különböztethetjük meg. A bőrrák fajtái eltérő tüneteket okoznak. Először azonban célszerű megemlíteni az aktinikus keratózist. Ez még nem rák, hanem rákmegelőző állapot.

Tehát a tünetei még nem a rákos megbetegedést jelentik, ám ha nem kezelik az elváltozásokat, azok igen hamar rosszindulatú daganatokká válhatnak. A napsugárzásnak leginkább kitett területeken kialakuló érdes felszínű, nem múló, halvány piros vagy barnás bőrelszíneződések utalnak erre az állapotra.

Tovább

Az NKH vizsga különböző feltételei

Ez a folyamat összesen 1 napot vesz igénybe és csak gyakorlati vizsgaelemet tartalmaz. Az NKH vizsga mondhatni akkor kötelező, ha a gépkezelő jogosítvány bővítését szeretné további gépcsoportokra kiterjeszteni.

Az álláskeresésnél ez a képesítés annál értékesebb, minél több gépcsoport típust tartalmaz, ezért célszerű egyszerre többféléből vizsgázni. Ugyanakkor, a gépkezelő jogosítvány értéke fordított arányban áll a felmérőre kötött összeggel.

Tovább

A memóriajáték nagy sikere

Amennyiben közeledik gyermeke születésnapja és végre egy olyan ajándékkal szeretné meglepni, ami hosszabb időn át le tudja kötni, akkor a webáruházunkban megtalálhatja erre a megoldást. Olyan remek szórakozásokban részesülhetnek a csöppségek, amelyek főleg a memóriajáték által vannak biztosítva. Természetesen ezek mellett számos másfajta társas vagy fejlesztő is megvásárolható, azonban a memóriajáték az egyik legkeresettebb termékünk. Valószínűleg az is közrejátszik a szülők választásában, hogy mindenkinek eszébe jut a saját gyermekkora, amikor levették a játékot a polcról és buzgón keresgélték az ábrák párjait.

memoria jatekNincs ez másként a mai játékokkal sem, viszont bizonyos típusoknál már nemcsak a memóriát tesztelik, hanem a gyors gondolkodást és a számolási képességeket is. Mindezek együttesen járulnak hozzá a kicsik fejlődéséhez, amelyek majd jól jönnek a későbbiekben is, ha óvodába kerülnek vagy alkalmazkodniuk kell az iskola elvárásaihoz. Ebben a korban a memóriajáték nemcsak egyszerű szórakozási lehetőség, hanem egyben sikerélmény is. A sikeres párosítás következtében, nincs számukra annál jobb jutalom, mint amikor a szülők megdicsérik a teljesítményüket. Nem véletlen, hogy a következő nap ugyancsak lelkesen veszik le a polcról.

Tovább

Praktikus a virágküldés szolgáltatás

Amikor szeretteink távol vannak tőlünk és valamilyen alkalomra ajándékot szeretnénk küldeni a távolból, akkor a virág egy kitűnő figyelmességi ajándék. Nálunk a megadott csokrok közül lehet választani, amit futárszolgálat visz el a címzetthez. Akár külföldről is lehet rendelni virágküldés szolgáltatást, hiszen bankkártyával történő fizetési lehetőség van nálunk. A kiválasztott csokrot, a virágküldés szolgáltatását végző futárszolgálat viszi a címzetthez. Ennek külön díja abban az esetben van, ha a rendelés értéke nem éri el a húszezer forintot, amennyiben eléri, akkor a kiszállítás ingyenes.

Tovább