Kategória: Vásárlás

pH érték mérő

A pH érték mérővel több paraméter is ellenőrizhető

Bizonyára már mindenki ismeri a pH fogalmát. A pH megfelelő szintje az élet minden területén fontos, hiszen ez az érték rengeteg információval szolgál a folyadékokkal, talajjal kapcsolatosan. A pH érték mérő éppen ezért több mint fontos eszköz az ipar és a hétköznapi élet számos területén. A pH megfelelő mértéke az ivóvizek, mezőgazdaság, borászat, akvarisztika, élelmiszeripar esetében roppant értékes adat.

Tovább
holdkő hatása

A holdkő hatása előre viheti az életünket

Az életünk elég könnyen mellékvágányra futhat, főleg akkor, ha nem figyelünk oda a megérzéseinkre. A munka és magánélet terén egyaránt beüthetnek olyan kellemetlen helyzetek, amelyek komoly kihívások elé állítanak bennünket. Ha nem vagyunk a megfelelő egyensúlyban lelkileg, akkor rövid idő alatt kicsúszhat a talaj a lábunk alól. Erre kínál bizonyos tekintetben megoldást a holdkő hatása.

Tovább
kismama harisnya

“Nem ártalmas a kismama harisnya? “

Soron következő írásunk azért lesz különleges, mert a célszemélyek, akiknek érdekes lehet az írás témája, általában rendkívül kritikusak a megvásárolni szándékozott termékekkel kapcsolatban. A kismama harisnya ugyanis a várandós hölgyek figyelmére tart számot. A kismamák pedig, amint az nem titok, nagyon jól megválogatják az alkalmazásba vett termékeket.

Tovább
Niva gumi

Terepezés a Niva gumi segítségével

Az embernek néha szüksége van arra, hogy kicsit elszakadjon a megszokott szabályoktól és hagyja, hogy magával ragadják az indulatok. Ez egyáltalán nem szerencsés, ha az úton történik meg, kivéve, ha pontosan ezen cél érdekében keres egy olyan környezetet, ahol kiélheti a vágyait. Itt jön képbe a Niva gumi és az úgynevezett terepi vezetés vagy offroadozás.

Tovább
elektromos seprű

Elektromos seprű partvis helyett

Sokunkat egyszerűen idegesít a porszívó búgása, ráadásul nincs is mindig időnk végigtakarítani az egész lakást, ilyenkor csak gyorsan felsepregetünk. Igen ám, de a hagyományos darabbal nem annyira hatékony a művelet, viszont az elektromos seprű remek és gyors eredményt hoz. Most 57% árkedvezménnyel veheti meg Ön is ezt a remek eszközt, ha ellátogat a mindentolcson.hu internetes üzletbe.

Tovább