3-4 személynek elég a 120 literes bojler

Ha egy nagyobb családról van szó, illetve egy fiatal párról, ahol nagy a valószínűsége, hogy gyarapszik a család, mindenképp javasolt a méretesebb bojler felszerelése. A Hajdú 120 literes villanybojler ár elérhető mindenkinek.

Ha a konyhában már megoldott a melegvíz-ellátás, akkor ezzel a használattal nem kell számolni. Az sem mindegy, hogy van-e mosogatógép, hiszen ennek vizét maga a gép melegíti. Ezzel még inkább lecsökken a konyhai és a fürdőszobai bojler használata. 

Mindenképp előbb számolni kell, hiszen a Hajdú 120 literes villanybojler ár a legoptimálisabb tervezés esetén gazdaságos. Szerelő és javító szolgáltatásunk magában foglal mindent, tehát a helyszínen nem derül ki, hogy még ezt vagy azt fizetni kell.

Ezt azért vezettük be, mert gyakran a megrendelőt nem érdeklik a járulékos költségek, csak a végösszeg, amit fizetni kell. Ez így is van jól, hiszen csak a szakemberek tudják, hogy milyen cső vagy szigetelő gumi kell és ez mennyibe kerül. Ezért nálunk, a Hajdú 120 literes villanybojler ár minden beépítésre kerülő alkatrésszel együtt értendő.