5 ok, amiért férfiként is megéri belevágni az Aviva torna gyakorlatokba

Szabó Kitti Aviva torna oktató
Szabó Kitti Aviva torna oktató

Férfiaknál is könnyen jelentkezhetnek egészségügyi problémák a nem megfelelő életmód hatására, illetve a kor előrehaladásával. Viszont léteznek olyan nagyszerű tornagyakorlatok, amelyekkel ezek a betegségek kiküszöbölhetőek, hatékonyan kezelhetőek. Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint ennek az egyszerű módszernek a 18 gyakorlata rendkívül jó eredményeket hozhat az ülő munkát végző férfiaknál. Idővel a férfiak testében elgyengülnek a szövetek és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése súlyos elváltozásokat okozhat.

Egy bizonyos kor után sok férfinak alakulnak ki prosztata problémái, amiken segíteni lehet az Aviva módszerrel. Potenciagondokkal szintén sokan küzdenek és a szexuális teljesítő képesség is jelentősen csökkenhet. A férfiak az Aviva módszer keretein belül megnövelik a spermiumok életképességét és számát, aminek köszönhetően a várva-várt gyermek is megérkezhet a családba.

Az ülőmunkát végző személyek esetében elsődleges feladat a vérkeringés fokozása, ami növeli a szövetek energiaszintjét. A felgyorsult vérkeringés miatt csökkennek a toxinok, így elmondható, hogy az Aviva torna regeneráló, fiatalító hatással bír. Uraknál az alhasi izmok, medence, gát-, farizmok, lapockák közötti izmok és a nyak speciális megmozgatásával számtalan jó hatással bír az Aviva metódus. Fokozza az artériás és a vénás vérkeringést, munkára készteti a belső elválasztású mirigyeket, aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat.

Ideális választás ez a módszer a stresszinkontinencia kialakulásának megelőzésére, megszüntetésére, illetve emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként. Érdemes bejelentkezni egy tanfolyamra minden férfinak, hiszen ez a speciális torna beindítja a szervezetük öngyógyító folyamatait. A valtozasmuhely.hu weboldalon minden tudnivalót megtalálunk az Aviva tornáról és ugyancsak itt vehetjük fel a szakemberrel a kapcsolatot. A tanfolyam nem kerül horribilis összegbe, bárki által megfizethető.