A baba rugdalózó alatti élet

A hosszú várakozás és próbálkozások után, a család boldogon fogja a kezébe az új tagot. A baba rugdalózó kicsit nagyra sikerült, de a picit ez nem akadályozza az alvásban. A teste még olyan pici, hogy az anyuka szinte remegő kézzel öleli magához, az apuka pedig azt sem tudja, hogy miként fogjon meg egy ilyen apró és törékeny csodát.

Az első napok az új helyzet megszokásáról szólnak, azonban még hosszú hónapokon keresztül nem fogják teljesen elhinni, hogy sikerült. Az élet ezzel olyan fordulat vett, ami soha nem fog visszatérni a régi medrébe. Ettől a pillanattól kezdve meghatárolhatatlan érzések vésődtek be a szülőkbe, amelyek el fogják őket kísérni minden nap.

Bár a baba alig pár kilót nyom és a nap legnagyobb részét átaludja, a hintőpor illata, a pelenkahegyek és a polcon tornyosuló baba rugdalózók mindig emlékeztetni fogják őket arra, hogy egy új élet cseperedik a szárnyaik alatt. A félelem és a szeretet egymásba fonódik és elválaszthatatlan köteléket alkot, ami innentől kezdve örökké tart.