A BeSafe gyerekülés jó választás

Gyerekkel utazni mindig nagy felelősség. A kockázatokat viszont csökkenteni lehet a BeSafe gyerekülés használatával. Az igazat megvallva, csak kevesen tapasztaltak meg életükben komoly autóbalesetet. Persze a legtöbben koccantunk, de a halálos kimenetelű, felborulós balesetek nem tartoznak a hétköznapi dolgok közé és ez így van jól.

Azonban mindenkinek illik tisztában lennie néhány olyan adattal, ami gyorsan megváltoztatja a szülők nézőpontját. Egy borulással járó balesetben például a hagyományos ülésekben pihenő gyermekek majdnem biztosan ki fognak csúszni az övek alól, ami súlyos sérülésekhez vezet.

Amennyiben az autó nem borul fel, csupán frontálisan, esetleg oldalról ütközik, olyan erők szabadulnak fel a belső térben, amelyek szintén végzetes kimenetelűek lehetnek nemcsak a gyermekre, hanem a többi utasra nézve is. A BeSafe gyerekülés a felsorolt esetetekben életet menthet. Az 5-pontos biztonsági övnek hála, gyermeke nem repülhet ki a BeSafe gyerekülés öleléséből és a becsapódásnál fellépő erőket is irányozottan elvezeti.