A DSR hívásrögzítő termékcsalád előnyei

A hívásrögzítés fontossága nem kérdéses bizonyos esetekben. Erre a problémára ideális a DSR hívásrögzítő rendszer. A rögzítés és visszakeresés folyamata egyszerű, ráadásul igen hatékony. A hívásokat rögzítve, az információk hosszútávon megőrizhetőek, bármikor visszakereshetőek és igény szerint felhasználhatóak.

A felvett anyagok felhasználása tág körű lehet: munkatársak visszahallgatása a munka javítása érdekében, esetleges panaszok hatékony kezelése, de lehet akár egyszerűen csak bizonyos adatok tárolása is a cél. A DSR hívásrögzítő alacsony zajszinttel működik, egy SSD adattárolóval felszerelt változat pedig teljesen hangtalan. Egyszerre akár 16 csatorna forgalmát is képes megbízhatóan rögzíteni.

Ajánlott kis-, közepes vés nagyvállalatoknak egyaránt, mint a hotelek, motelek, vagy bármilyen ágazatban, ahol szükség van a telefonbeszélgetések rögzítésére. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy egy DSR hívásrögzítő rendszert beszerezzen és mi segítünk a telepítéssel, sőt, a rendszer működésének oktatásában is!