A függönyök varázsa

Sokféle berendezési tárggyal lehet feldobni egy lakást, legyen az régi vagy modern darab. A függönyök elengedhetetlen darabjai a családi fészeknek, hiszen nem csupán a járókelők pillantásai elől nyújt számunkra menedéket, de patinás, egyedi megjelenést kölcsönözhet a szobának.

függönyökA választék mondhatni zavarba ejtően bőséges, a sokszor művészi színvonalú anyagok és minták kavalkádja könnyedén képes rabul ejteni a vásárlókat. De nem egyedül csak az anyagok és a színek terén találhatjuk meg az ízlésünkhöz leginkább illőt, mivel számos típus is rendelkezésünkre áll.

A régi, jól bevált fényáteresztő függönyök méltóságteljességén át, a japán paneleken keresztül, egészen a modern lakberendezők kedvencéig, a spagetti függönyig bezárólag, mindent megtalálhat. Sőt, a megfelelő függönyanyagokból kézügyességét latba vetve alkothat valami egészet újat.

Sötétítő függönyök nélkül nehéz átvészelni a perzselő nyári napokat, de díszítőelemként is kiválóan megállják a helyüket. Szánjuk akár díszítő elemnek vagy hasznos elemnek, mindenképp egyedi jelleget fognak kölcsönözni a lakásnak.