A hajbeültetés napja a HIMG klinikán

Kíváncsi rá, hogy zajlik egy hajbeültetési nap a HIMG klinikán? Érdekelné, hogy mire számíthat, ha a hajbeültetést választja, és szeretné, ha valaki ismertetné Önnel a beavatkozás menetét lépésről lépésre? Ha minden kérdésre igennel válaszolt, akkor olvasson tovább, és mindent megtudhat, amit csak szeretne!

A HIMG klinikán a hajbeültetéseknek van egy menete, ami minden esetben nagyjából azonosan zajlik. A páciens reggel hét és nyolc óra között érkezik a klinikára, ahol egy rövid orvosi kontrollal kezdenek. Ez után a hajvágás és a hajvonal berajzolása következik, amit természetesen minden esetben a pácienssel egyetértésben alakítanak ki.

A beavatkozás két részből áll: az első szakaszban a hajszálak kinyerése történik, a másodikban pedig azok beültetése. Mivel a hajbeültetés igen időigényes folyamat, ezért a klinikán a beavatkozás alatt igény szerint filmeket is nézhetnek a páciensek, valamint pár óránként szünetet is beiktatnak, hogy az eljárás ne legyen olyan megterhelő. A szüneteket egy pihenő szobában töltheti el páciens, ahol lehetőség van tévénézésre, valamint étkezésre is.

Természetesen ebédidőben a HIMG klinika minden páciensnek ebédet biztosít, melyet még a hajbeültetés előtt ki is választhat.

A beavatkozások általában délutánig tartanak, de ha nagy kiterjedésű kopaszodásról van szó, és sok hajszál átültetése szükséges, akkor akár több napos is lehet egy hajbeültetés.

A hajbeültetés után nincs szükség orvosi kontrollra, ugyanakkor, ha a pácienseknek bármilyen kérdésük lenne a beavatkozással kapcsolatban, akkor a HIMG klinika munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassz a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com