A házépítés plusz költségeiről

Mindenki olyan otthonról álmodik, ami eléggé tágas ahhoz, hogy elegendő helyet nyújtson a család minden tagjának, kellőképpen stílusos, energia- és környezetbarát.

A házépítés kritériumai megvalósíthatóak, persze csak abban az esetben, ha profi kivitelező céget bízunk meg a munkálatokkal. Ha úgy hozza a sors, hogy lehetőségünkben áll az álmodott házat megépíttetni, akkor fontos, hogy a generálkivitelezővel egyformán gondolkodjunk.

Ha bármilyen nézeteltérés adódik a két fél között, a házépítés garantáltan nem váltja be a hozzá fűzött reményt, a projekt pedig kudarcba fullad. A szakemberek azt javasolják, mielőtt megrendelőként bármibe is belemennénk, illetve állást foglalnánk, a szerződés aláírását több személyes konzultáció előzze meg.

A házépítés egyébként nem ördöngösség, ha megbízható, profi és sok tapasztalattal rendelkező csoportot kérünk fel a munkára. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az előre megbeszélt esetleges költségek az idő múlásával kissé nőni fognak, ez sajnos általános jelenség a piacon.