A JBL GO ideális társ utazáshoz

A hosszú évek tapasztalatával, az innovatív technológiákkal és a magas minőségi anyagok felhasználásával, a gyártó folyamatosan emeli a lécet az audioiparban. A JBL GO nagyszerűen ötvözi a komfortos használatot a kiváló hangminőséggel.

Kompakt méretének köszönhetően, könnyedén elfér a zsebben. Ideális utazáshoz, kiránduláshoz vagy bármilyen tevékenységhez, ahol szeretné a kedvenc slágereit élvezni. Függetlenül attól, hogy kicsi, lenyűgöző hangminőséget kínál, tiszta, magas hangokkal és mély basszusokkal.

Az erős akkumulátor lehetővé teszi, hogy egyetlen töltéssel hosszú órákon keresztül lejátssza a zenéket. A JBL GO Bluetooth-on keresztül egyszerűen összeköthető okostelefonnal, laptoppal vagy táblagéppel. A beépített mikrofon lehetőséget ad a hívások kezelésére anélkül, hogy a telefont elővenné.

Különböző színekben vásárolható meg, így mindenki megtalálhatja azt a modellt, ami leginkább illik a stílusához. A JBL GO masszív felépítésű, emellett kiválóan ellenáll a nedvességnek és a pornak, ebből kifolyólag remek társ lehet sportoláskor is.