A lazurán sokrétű fafesték

Nem feltétlenül szükséges minden otthoni felújítási feladatot szakemberre bízni, sőt, akár saját kezűleg is meg lehet oldani a legtöbb teendőt. A lazurán nagyszerű lehetőséget szolgáltat arra, hogy az adott fafelületek, például parketta lakkozható legyen.

Ezen felül bútorokra és egyéb faanyagok kezelésére is alkalmas. Magasfényű a leggyakoribb a típus, de matt verzióban is beszerezhető. A lazurán ellenálló, a bútortisztító szerek sem okoznak gondot.

Bel- és kültéri fajtája is kapható, ahhoz mérten, hogy hol lesz alkalmazva. Rendkívül gyorsan szárad, magas a kopásállósága. Egyenletes, esztétikus felületet hagy maga után. Akril ecsettel, lakhengerrel vagy szórással is felhordható.

A lazurán felvitelekor legalább 2 réteggel kell számolni, hogy egységes legyen a végeredmény. Univerzálisan alkalmazható, hiszen remekül védi a farostokat. Többféle színben kapható, tölgy, fehér, cseresznye, dió és még sok más. Alapozó és lazúr is egyben. Viasztaralma miatt, még a vizet is kellő mértékben lepergeti.