A legkorszerűbb technika a Hitachi klíma készülékekben

A Hitachi név fogalom a légkondicionálás területén, ha érzékeny a zajra és kiváló terméket keres, hiszen ebben a márkában nem fog csalódni. A legújabb fejlesztéseket a CUT-OUT termékcsalád tartalmazza, amelyik parapet és fali kivitelben is megvásárolható és a zajterhelése mindössze 20 dBA.

Hitachi klíma

A kompresszortechnikának köszönhetően, kifejezetten alacsony zajterhelésű a Hitachi klíma és az energia besorolása is kiváló. A Hitachi klíma mínusz 15 fokos külső hőmérsékletig használható fűtésre, a teljesítmény-vesztesség eközben minimális marad.

A berendezésekben mosható szén és antibakteriális légtisztító szűrők vannak, ezért a szennyeződések könnyen eltávolíthatók, ami az olcsóbb üzemeltetési költségeket jelzi. A szűrők, akár 20 alkalommal is moshatók és újra felhasználhatók. Az alkalmazott nano-titán szűrő a Hitachi klíma termékekben forradalmi javulást eredményezett, a kellemetlen szagok és antibakteriális funkciók területén. A Hitachi klímák a legmodernebb technikai fejlesztéseket alkalmazzák, ezzel is megőrizve széles fogyasztóbázisukat.