A memóriajáték nagy sikere

Amennyiben közeledik gyermeke születésnapja és végre egy olyan ajándékkal szeretné meglepni, ami hosszabb időn át le tudja kötni, akkor a webáruházunkban megtalálhatja erre a megoldást. Olyan remek szórakozásokban részesülhetnek a csöppségek, amelyek főleg a memóriajáték által vannak biztosítva. Természetesen ezek mellett számos másfajta társas vagy fejlesztő is megvásárolható, azonban a memóriajáték az egyik legkeresettebb termékünk. Valószínűleg az is közrejátszik a szülők választásában, hogy mindenkinek eszébe jut a saját gyermekkora, amikor levették a játékot a polcról és buzgón keresgélték az ábrák párjait.

memoria jatekNincs ez másként a mai játékokkal sem, viszont bizonyos típusoknál már nemcsak a memóriát tesztelik, hanem a gyors gondolkodást és a számolási képességeket is. Mindezek együttesen járulnak hozzá a kicsik fejlődéséhez, amelyek majd jól jönnek a későbbiekben is, ha óvodába kerülnek vagy alkalmazkodniuk kell az iskola elvárásaihoz. Ebben a korban a memóriajáték nemcsak egyszerű szórakozási lehetőség, hanem egyben sikerélmény is. A sikeres párosítás következtében, nincs számukra annál jobb jutalom, mint amikor a szülők megdicsérik a teljesítményüket. Nem véletlen, hogy a következő nap ugyancsak lelkesen veszik le a polcról.

Ismerni kell az arany középutat, ugyanis az sem jó, ha a csöppségek csak olyan elfoglaltságot űznek, amelyekből nem tanulnak, de az sem jó, ha rájuk erőltetjük a fejlesztő játékokat. A memóriajáték jelenti ezt a középutat, a szórakozás és a tanulás között minden apróság számára. Nagyon sok óvoda is rendelkezik ezekkel a kikapcsolódási aktivitásokkal, hiszen a csöppségek egymás között is szívesen forgatják a kártyákat. Megtanulják azt is, hogy milyen csapatban játszani és másokkal együtt végezni egy feladatot. A memóriajáték mellett, olyan kategóriákat is megtalál, mint a betűjátékok, szókirakó, stratégiai vagy logikai kivitelek, de még lehetne sorolni tovább.

Minden korosztály és minden nem számára remek elfoglaltságot jelentenek az áruházunk termékei. A rendeléshez csak annyi a feladata, hogy felveszi velünk a kapcsolatot és rákattint arra a játékra, amelyikkel szívesen szórakozna együtt a gyermekeivel. A rendelésre nem kell sokat várnia, hiszen ahogy megrendeli, mi már készítjük is a csomagot. Kiváló ajándék lehet egy ilyen memóriajáték bármelyik csemete számára, hiszen aki egyszer a kezébe vette, az nehezen tud elszakadni tőle. Élje át Ön is újra a gyermekkora egyik kedvenc játékát és szórakozzon együtt a kislányával vagy kisfiával, akár több órán keresztül!