A mezőgazdasági bolt munkavédelmi felszerelései

A kert gondozásakor és általában a mezőgazdasági feladatok elvégzésekor kötelező az a felszerelés és ruha szett, ami egyszerre kényelmes és biztonságos. A Paraszt Pláza mezőgazdasági bolt tisztában van ezzel és ezért is kínálja azokat a tartozékokat, amikkel nem csupán könnyebb és jobb lehet a munkavégzés, de mindig biztonságban tudhatja magát az ember.
Már egy egyszerű öntözőrendszer téliesítés során is komoly veszélynek teheti ki magát mindenki, ha nélkülözi a munkavédelmi cipő használatát. Természeteszen szóba sem jöhet egy régi, talán már lyukas sportcipő, még akkor sem, ha komfortosnak tűnik. Miért? Arra figyelmeztetnek a mezőgazdasági bolt szakemberei, hogy ez bizony zéró védelmi szintet garantál, így egy kisebb ütés is nagy fájdalmakhoz, vagy akár lábujj töréshez vezethet.

A kertben bizony, ha nem is hiszik sokan, megannyi veszély leselkedhet a feladatokat végző személyekre, főleg akkor, amikor éles vágószerszámokkal kell dolgozni. A munkavédelmi lábbelik hozzájárulnak, hogy a komfortos körülmények között, biztonságosan végezze a munkáját mindenki.