A Monopoly Agymenők az egyik legjobb tematikus társasjáték

Aki végigkövette és szerette az Agymenők című sorozatot, annak minden bizonnyal öröm lesz kipróbálni egy olyan társasjátékot, ami világszerte ismert. A Hasbro gyártásában készült Monopoly ugyanis most már az Agymenők szereplőivel is kapható! A Monopoly Agymenők egy igazi ingatlankereskedelmi társasjáték, ahol most Ön is átérezheti, milyen érzés Sheldon lakótársának lenni.

Sőt, a Monopoly Agymenők csak egy a sok közül, mert a Friends változat hasonló őrültségekkel kavarja fel az állóvizet. A magyar nyelvű társasjáték kissé eltér a megszokott originál változattól, de a cél ugyanaz, a legnagyobb pénzügyi stratégaként végezni a játék végén. A tinédzsereknek és a huszonéveseknek garantáltan nagy élményt fog nyújtani.

A Monopoly Agymenők rövid ideig árengedménnyel szerezhető be a játékotthon.hu oldalról. Szintén akciósan kaphatóak a focistákkal és focicsapatokkal kapcsolatos változatok is, nem beszélve a mesefigurás változatokról. A harmincasoknak imponálóvá válhat a Gyűrűk Ura kiadás, valamint a képregény hőssel Comicsal.