A pH érték mérővel több paraméter is ellenőrizhető

Bizonyára már mindenki ismeri a pH fogalmát. A pH megfelelő szintje az élet minden területén fontos, hiszen ez az érték rengeteg információval szolgál a folyadékokkal, talajjal kapcsolatosan. A pH érték mérő éppen ezért több mint fontos eszköz az ipar és a hétköznapi élet számos területén. A pH megfelelő mértéke az ivóvizek, mezőgazdaság, borászat, akvarisztika, élelmiszeripar esetében roppant értékes adat.

Az adwa.hu webáruházban olyan pH érték mérő berendezések állnak a vásárlók rendelkezésére, amelyekkel egyszerűen, digitálisan, terepen vagy laboratóriumi körülmények között lehetőség van a pontos mérésre. Az EU-ban gyártott termékek között, ugyanakkor olyan típusú pH érték mérő eszközök is megtalálhatóak, amelyek további paramétereket is ellenőriznek.

Ilyen például az a fajta, amelyikkel lehetőség van a redoxpotenciál és a vezetőképesség meghatározására is. Keresse meg Ön is a kínálatban az igényeinek megfelelő változatot és rendelje meg, vagy pedig kérjen személyre szabott ajánlatot a laboratóriumi mérők esetében!