A Pirelli téli gumi kényelmes vezetést garantál

Télen az autóvezetés több veszélyt rejt magában, ugyanis a síkos útfelületen a jármű könnyen elveszíti a tapadását és lesodródik az útról.

Pirelli téligumiA Pirelli téli gumi nehéz körülmények között is megfelelő tapadást biztosít, az modern technológiai megoldásoknak köszönhetően. A Pirelli gumiabroncsok gyártói állandóan arra törekednek, hogy a forradalmi ötleteket felhasználva, minél jobb és minél megbízhatóbb abroncsokat állítsanak elő.

Ezért a Pirelli téli gumi biztonságosan használható télen is, hiszen a havas és jeges utakon is rendkívül jó stabilitást, könnyű irányíthatóságot biztosítanak a járműnek. Persze csak akkor, ha a sofőrök is betartják az előírásokat. A közlekedési szabályok betartása mellett, figyelni kell a gumiabroncs állapotára is.

Ugyanis igaz, hogy a Pirelli téli gumi a speciális keveréknek köszönhetően, igen hosszú életű, de ez sem tart örökké. Ha a futófelület elért egy bizonyos kopottsági szintet, akkor érdemes lecserélni az abroncsokat, mert már nem fognak tökéletes biztonságot nyújtani vezetés közben.