A SDS Plus véső nagyon erős

Nagyon sokféle vésési feladat létezik. Ott van a betonvésés, a faláttörés, a vakolatbontás és még sok minden más, amiket nem kell bemutatni egyik kőművesnek sem. Nekik azt sem kell mondani, hogy az SDS Plus véső mennyire fontos tartozék, amennyiben azt akarják, hogy a munka ne tartson sokáig, a lehető legkomfortosabb legyen, illetve egy cseppet se terhelje meg az embert. Legyen a szakinak egy kisebb vagy nagyobb teljesítményre képes vésőgépe vagy épp bontókalapácsa, az biztos, hogy a megfelelő SDS Plus véső nélkül nem sokra tud menni.

Az onlineszerszam.hu kínálatában biztosan megtalálja a vásárló azt a típust, ami épp az adott feladathoz kell. Az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Azoknak a szakembereknek, akik naponta vésnek különböző okok miatt, ezek mind fontos tulajdonságok. Az SDS Plus véső sikere az RTec technológiának köszönhető. A reflexiós zóna a visszaütési energiát ütési erővé alakítja, ezzel nagyobb lemunkálást biztosítva a hagyományos vésőkhöz viszonyítva.

Az SDS Plus véső azért is tartozik a magas minőségű és megbízható kellékek közé, mert ennél megfigyelhető a csavart önélező él kialakítás. Ennek hála használatkor sokkal jobban megmarad a tartozék alakja és a precizitás is biztosított. Csakis jó szavakkal lehet illetni a Bosch X Lock adapter kelléket is. Ez nagyobb szemcseméretű csiszolótárcsákhoz maximálisan megfelel, például P50-es vagy ennél durvább fajtákhoz. A Bosch X Lock adapter ismérve, hogy az nagyon merev és többhornyos felépítéssel rendelkezik.

Ez a két adottság maximális felületi nyomást biztosít a tárcsa és a munkadarab között. Ez pedig azt jelenti, hogy a tárcsa még a nagy igénybevételű és rendkívül agresszív csiszolási munkáknál is remekül alkalmazható. A Bosch X Lock adapter egyértelműen hozzájárul tehát a kényelmes munkavégzéshez. A megfelelő darabok mindig ergonomikus csiszolást garantálnak. A Bosch X Lock adapter jó tulajdonságai közé sorolható a hőállóság és az üvegszál-erősítésű PVC alapanyag. Ez ellenáll a legmagasabb hőfoknak és szinte törhetetlen.